Media

Big Brother: Χριστίνα Ορφανίδου: Ξέσπασε σε κλάματα μετά τη νέα νομοθεσία για το revenge porn!

Gossip-tv Team

Η Χριστίνα Ορφανίδου, πρώην παίκτρια του Big Brother, ξέσπασε σε κλάματα με νέα δημοσίευσή της, μιας και ενημερώθηκε για την νέα νομοθεσία για το revenge porn. 

Σε κακούργημα θεσπίστηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης η εκδικητική πορνογραφία (revenge porn).

Πολλές κοπέλες δικαιώθηκαν με αυτήν την εξέλιξη, μιας και πρόκειται για ένα θέμα, το οποίο και έχει απασχολήσει ιδιαίτερα και τα περιστατικά του revenge porn όλο και πληθαίνουν. Η Χριστίνα Ορφανίδου, πρώην παίκτρια του Big Brother, ήταν μια από τις γυναίκες, οι οποίες και είχαν δεχτεί την συγκεκριμένη μορφή κακοποίησης και μάλιστα είχε μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα και πιο αναλυτικά.

Η Χριστίνα Ορφανίδου είχε αναφέρει χαρακτηριστικά για την υπόθεσή της και την διαρροή του ροζ βίντεό της: «Ο τότε σύντροφος μου είχε μπλέξει με παράνομες δραστηριότητες και του είχα πει «ή θα ξεκόψεις ή θα χωρίσουμε». Πηγαίναμε για γάμο, μέναμε μαζί με τους γονείς του. Δεν με άκουσε και το πήρα απόφαση. Εκείνος θέλησε να με εκδικηθεί, επειδή τον άφησα»

Την Τρίτη 14 Ιουνίου, η Χριστίνα Ορφανίδου δημοσίευσε ένα βίντεο στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαρούμενη είναι για μένα η σημερινή ημέρα. Επιτέλους μετά από τόσα χρόνια και τόσες κοπέλες που έχουν περάσει άσχημα, άλλαξε η νομοθεσία. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Μπράβο κορίτσια. Επιτέλους τα καταφέραμε»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved