Media

Μπεκατώρου: Η αντίδρασή της μετά την αθώωση του προπονητή ιστιοπλοΐας: «Σήμερα είναι μια μαύρη μέρα»

Gossip-tv Team

Η Σοφία Μπεκατώρου, μετά από την αθώωση του προπονητή ιστιοπλοΐας αντέδρασε έντονα, μιας και θεώρησε όλο αυτό το γεγονός ως μια τεράστια αδικία. 

Η Σοφία Μπεκατώρου ήταν η πρώτη που έσπασε τη σιωπή της και και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε το κίνημα του ελληνικού #Metoo, μιας και πολλοί ήταν εκείνοι, που είπαν τη δική τους αλήθεια σχετικά με κακοποιητικές συμπεριφορές που είχαν υποστεί στο παρελθόν.

Η ίδια στάθηκε από την αρχή στο πλευρό της Αμαλίας, η οποία και κατήγγειλε τον προπονητή ιστιοπλοΐας για τον βιασμό της σε ηλικία 11 ετών. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο κατέληξε σε απόφαση, η οποία και αθώωσε τον προπονητή για τον βιασμό της ανήλικης, ενώ τον έκρινε ένοχο μόνο για αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης και ενώ η Σοφία Μπεκατώρου παρευρέθηκε στο δικαστήριο, η ίδια προχώρησε σε μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και φαινόταν απογοητευμένη με την έκβαση της υπόθεσης.

Η Σοφία Μπεκατώρου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σήμερα είναι μια μαύρη μέρα για τον ελληνικό αθλητισμό αλλά και μια μαύρη μέρα για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα μας. Το γεγονός όμως ότι ο εισαγγελέας, ο πρόεδρος της αίθουσας, οι αρχαιότεροι των δικαστών κι ένας ένορκος έκριναν ένοχο τον κατηγορούμενο τουλάχιστον δίνει μια ελπίδα ότι αν συνεχίσουμε να προσπαθούμε, θα μπορέσουμε κάποια στιγμή μνα καταφέρουμε να ζούμε σε μια κοινωνία που δεν μένουμε στο θέαμα αλλά βλέπουμε την ουσία»

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved