Media

MasterChef: Η συγκίνηση των φιναλίστ, η απαιτητική δοκιμασία και οι «απόσμενοι» επισκέπτες!

Gossip-tv Team

MasterChef: Το σημερινό επεισόδιο (14-6) αποτέλεσε το προτελευταίο της σεζόν, μιας και αποτέλεσε μια από τις τελευταίες δοκιμασίες του μεγάλου τελικού

Το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του, με τους δυο φιναλίστ να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να τα καταφέρουν και να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο.

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζαντέ, στο επεισόδιο της Τρίτης του MasterChef, βρέθηκαν στην κουζίνα του διαγωνισμού, με τους τρεις κριτές να ξεκινούν τις ανακοινώσεις, μιας και θα ακολουθούσε μια από τις τελευταίες δοκιμασίες του μεγάλου τελικού, από την οποία οι δυο παίκτες θα έπρεπε να αποσπάσουν την μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογία, για να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο κοντά στο έπαθλο.

Στην έναρξη του σημερινού επεισίοδίου, στην κουζίνα του MasterChef μπήκαν όλοι οι παλιοί γνώριμοι του MasterChef, με την Καλλιόπη και τον Πάνο να συγκινούνται ιδιαίτερα, μιας και με τα συγκεκριμένα άτομα συγκατοικούσαν για τόσους μήνες και είχαν έρθει αρκετά κοντά. Στη συνέχεια, η συγκίνησή τους ήταν αμείωτη, μιας και υποδέχτηκαν και τα άτομα από την οικογένειά τους, όπου θα παρακολουθούσαν από τον εξώστη την όλη διαδικασία της μαγειρικής.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Η δοκιμασία, που θα είχαν να φέρουν σε πέρας οι φιναλίστ ήταν επίσης ιδιαίτερα απαιτητική, μιας και ζητούσε από εκείνους να φέρουν σε πέρας ένα μενού τεσσάρων σταδιών (4 πιάτα) για τον καθένα από τους τρεις κριτές. Ο χρόνος που είχαν στη διάθεσή τους ήταν 3 ώρες, ενώ οι κριτές ανακοίνωσαν ότι η βαθμολογία θα ήταν μια και συνολική, η οποία και θα ανακοινωθεί μαζί με τις υπόλοιπες στον μεγάλο τελικό της Τετάρτης 15 Ιουνίου.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την δοκιμασία:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved