Media

Survivor: Η Μαίη κατέκτησε την τρίτη ασυλία της εβδομάδας! Σκληρός αγώνας με τον Τάλα!

Gossip-tv Team

Survivor: Καθόλου εύκολη δεν ήταν η νίκη της Μαίης για την τρίτη ασυλία καθώς είχε να αντιμετωπίσει τον... σκληροτράχηλο Γιώργος Ταλάντσεβ

Οι δύο παίκτες κονταροχτύπηθηκαν με δυναμισμό στον τελευταίο αγώνα για την τρίτη ασυλία και τελικά η Μαίη ήταν εκείνη που κατάφερε να κερδίσει τον συμπαίκτη της.

Να θυμίσουμε ότι τις δύο πρώτες ασυλίες της εβδομάδας μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ότι το παιχνίδι γίνεται πλέον ατομικό, κατάφερε να κερδίσει ο Άρης Σοϊλέδης.

Μάλιστα, αυτός ήταν ο λόγος που ο γνωστός ποδοσφαιριστής απείχε απόψε (15/6) από τον αγώνα για τη διεκδίκηση της τρίτης ασυλίας.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως παρ' όλο που η Ασημίνα δεν έφτασε απόψε στον τελικό, κατάφερε λίγο πριν να αποκλείσει από τη διεκδίκηση της ασυλίας τον μεγάλο της αντίπαλο, τον Μαρτίκα με τον οποίο είναι ήδη στον τάκο καθώς ψηφίστηκαν από τους συμπαίκτες τους προς αποχώρηση.

Αν κάποιος από τους δύο κατάφερνε να κερδίσει την ασυλία, τότε θα μπορούσε να βγει από την θέση του υποψήφιου προς αποχώρηση, όμως εφόσον έχασαν απόψε, συνεχίζουν να κινδυνεύουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα άμεσα.

Δείτε το βίντεο με το τελευταίο ματσάρισμα και τη νίκη της Μαίης έναντι του Τάλα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved