Media

Απέβαλαν τη Ρασέλ και τη μητέρα της από το Asia Express! Τι συνέβη;

Gossip-tv Team

Εκτός του νέου ταξιδιωτικού παιχνιδιού Asia Express είναι πλέον και η Θεοδώρα Ρασέλ με τη μητέρα της, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Open Weekend!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή, η πρώην παίκτρια του GNTM μαζί με τη μητέρα της επέστρεψαν στην Ελλάδα από την Καμπότζη και το Βιετνάμ όπου βρίσκονταν καθώς παραβίασαν έναν σημαντικό κανόνα του παιχνιδιού.

Όπως ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής, δεν έχει γίνει γνωστός ο συγκεκριμένος κανόνας στον οποίο δεν υπάκουσαν μητέρα και κόρη οι οποίες ήδη βρίσκονται στην Ελλάδα.

Να θυμίσουμε ότι το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε από το Asia Express είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση οι οποίοι δεν άντεξαν τις κακουχίες που περνούσαν σε ξένες χώρες χωρίς χρήματα ενώ στην Ελλάδα βρίσκονται ήδη και η Χριστίνα Παππά με τον γιο της Δημήτρη που όπως είπαν, τούς συνέβη κάτι σοβαρό και έτσι έπρεπε να επιστρέψουν.

Τέλος, εκτός παιχνιδιού είναι και ο Γιώργος Μαυρίδης με την Κρίστη Καθάργια οι οποίοι και εθεάθησαν στις πρώτες τους βόλτες μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Δείτε τι ακούστηκε στην εκπομπή, στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved