Media

Τίνα Μεσσαροπούλου για Φοίβο Παπαδάκη: «Ήταν άνθρακας ο θησαυρός, θέλει ακόμα πολλή δουλειά...»

Gossip-tv Team

H Tίνα Μεσσαροπούλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τα τηλεοπτικά δρώμενα, αλλά και τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στα media.

Η ίδια σχολίασε τους παρουσιαστές των τηλεοπτικών εκπομπών, ενώ παράλληλα μίλησε με αρκετά αιχμηρό λόγο σχετικά με τα όλα όσα συμβαίνουν.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι", με την ίδια να κάνει λόγο για τους περισσότερους από τους πρωταγωνιστές της τηλεόρασης, ενώ παράλληλα φρόντισε να μην κρύψει με τίποτα τα πιστεύω της σχετικά με ορισμένα πρόσωπα. Η δημοσιογράφος του Happy Day έκανε λόγο για τον Φοίβο Παπαδάκη, λέγοντας πως ενώ είχε όλες τις προϋποθέσεις στο να προχωρήσει στην τηλεόραση, δεν κατάφερε να κάνει κάτι ακόμα.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι παρουσιαστές που εκτοξεύτηκαν με την υπόθεση της Πισπιρίγκου είναι πολλοί. Η Ζήνα Κουτσελίνη έχτισε πάνω στην ιστορία αυτή και κατάφερε να το εξαργυρώσει στην πορεία της εκπομπής. Επίσης η Τατιάνα Στεφανίδου. Είχαμε αμφιβολίες για το μέλλον της στον Alpha αλλά αποδείχτηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει. Το ζεύγος Λιάγκα – Σκορδά ασχολήθηκε επίσης με την επικαιρότητα και μετέτρεψε την εκπομπή σε λίγο πιο ενημερωτική»

«Η σύμπραξη Σκορδά – Λιάγκα κατάφερε να διασώσει και τους δύο. Και τη Φαίη, αν και πολλές φορές παραγκωνίστηκε, αλλά και ο Λιάγκας πήρε πάλι τα πάνω του. Στο τηλεοπτικό τους διαζύγιο υπερίσχυσε θεωρώ ο εγωισμός και όχι το συμφέρον»

«Η Μαρία Αναστασοπούλου θεώρησε τη μεταγραφή της δίπλα στο Γιώργο Παπαδάκη ένα σίγουρο βήμα εξέλιξης. Φαντάζομαι ότι στο μυαλό της έχει ότι ο Γιώργος Παπαδάκης θα φύγει κάποια στιγμή από την πρωινή ζώνη και αυτή θα έχει όλα τα εχέγγυα για να συνεχίσει... Ο Φοίβος Παπαδάκης ήταν… άνθρακας ο θησαυρός. Είχε όλες τις προϋποθέσεις για να ακουστεί στην τηλεόραση, αλλά ακόμη θέλει πολλή δουλειά»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved