Media

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Τον άντρα μου δεν τον γνωρίζετε και δεν χρειάζεται να τον μάθετε...»

Gossip-tv Team

Η Δήμητρα Αλεξάνδράκη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τον επερχόμενο γάμο της, χωρίς βέβαια να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την σχέση της. 

Την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μοντέλων, όπου και από εκεί ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και στη συνέχεια εξελίχθηκε και σημείωσε μεγάλα βήματα στον χώρο της μόδας.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά "After Dark" και μίλησε για όλους και για όλα, αλλά και για τον επερχόμενο γάμο της, ο οποίος και την χαροποιεί ιδιαίτερα. Η ίδια τόνισε ότι δεν θέλει να δώσει καμία άλλη λεπτομέρεια σχετικά με τον μέλλοντα σύζυγό της, μιας και θεωρεί ότι κανένας δεν χρειάζεται να γνωρίζει ποιος είναι, παρά μόνο οι δικοί της άνθρωποι.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Προετοιμάζομαι για τον γάμο μου, υπάρχει ημερομηνία αλλά δεν θα την πω. Ο γάμος δεν είναι ένα από τα πανηγύρια που κάνουμε, είναι ένα πάρα πολύ ιερό μυστήριο, αν το θεωρούσα παιχνιδάκι, θα είχα 3,4 γάμους στην πλάτη μου. Επειδή το θεωρώ κάτι ιερό, θα γίνει μία φορά και θα μας χωρίσει ο θάνατος... Τον άντρα μου όχι, δεν τον γνωρίζετε και δεν χρειάζεται να τον μάθετε, ούτε την ημέρα του γάμου γιατί δεν θα ξέρετε που θα γίνει»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε αναλυτικά παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved