Τούνη: Η νέα φωτό με τον Αλεξάνδρου στο Λονδίνο- Το σχόλιο της Αλεξανδράκη και οι «μπηχτές» για γάμο
Showbiz

Τούνη: Η νέα φωτό με τον Αλεξάνδρου στο Λονδίνο- Το σχόλιο της Αλεξανδράκη και οι «μπηχτές» για γάμο

Η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, με την Δήμητρα Αλεξανδράκη να κάνει λόγο για τον "επερχόμενο" γάμο τους!

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και το δείχνουν συνεχώς, μιας και δεν μπορούν στιγμή ο ένας μακριά από τον άλλον.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι σχεδόν συνέχεια μαζί, μιας και ζουν τον έρωτά τους ανοιχτά και ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου τον άνθρωπό του. Μάλιστα, πολύ συχνά, η Ιωάννα Τούνη έρχεται στην Αθήνα, παρ' όλο που η βάση της είναι στη Θεσσαλονίκη, για να απολαμβάνει την καθημερινότητά της με τον Δημήτρη της. Όπως έχουμε δει άλλωστε, συνέχεια το ζευγάρι ανεβάζει κοινές δημοσιεύσεις στο Instagram και από εκεί μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα και το πόσο πολύ ταιριάζουν.

Το βράδυ της Δευτέρας (23-5) η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία τους, από το πιο πρόσφατο ταξίδι που είχαν κάνει οι δυο τους στο Λονδίνο και είχαν περάσει φανταστικά. Τα σχόλια και τα likes ήταν αμέτρητα, με τους διαδικτυακούς τους φίλους να τους εύχονται τα καλύτερα. Αυτό που προσέξαμε ήταν ένα σχόλιο της Δήμητρας Αλεξανδράκη, το οποίο και είχε δυο emoji, το ένα με μια νύφη και το άλλο με τον γαμπρό.

Για ακόμα μια φορά, ένα τέτοιο σχόλιο πυροδοτεί τις φήμες για έναν επερχόμενο γάμο, με το ζευγάρι να μην έχει κρύψει ποτέ ότι θα ήθελαν να δημιουργήσουν μια οικογένεια μαζί και δεν τους φοβίζει κάτι!

Δείτε την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/Cd6GMozojyj

Δείτε το σχόλιο της Δήμητρας Αλεξανδράκη:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved