Media

Παναγιωτόπουλος: Η κοινωνία της Αλοννήσου του «γύρισε την πλάτη»- Του ζητούν να εγκαταλείψει το νησί

Gossip-tv Team

Από τις διακοπές του Πάσχα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται στην Αλόννησο, μιας και θεωρούσε ότι στο νησί τα πράγματα θα ήταν πιο ήρεμα και επίσης πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα του μέρη. 

Πριν από μερικούς μήνες, ο ίδιος κατηγορήθηκε από πρώην σύντροφό του για διαρροή οπτικοακουστικου πορνογραφικού υλικού στο διαδίκτυο, γεγονός το οποίο συνέβη, οπως υποστήριξε, εν αγνοία της.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στην Αλόννησο, μιας και είναι το νησί καταγωγής του ενώ επίσης διατηρεί και μια επιχείρηση, την οποία και μέχρι στιγμής δεν έχει ανοίξει για την καλοκαιρινή σεζόν ενώ, όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται να τεθεί σε λειτουργία.

Σύμφωνα με τηλεοπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής "Τι λες τώρα", η τοπική κοινωνία της Αλοννήσου δεν αποδέχονται την παρουσία του Στάθη Παναγιωτόπουλου στο νησί, ενώ μάλιστα πολλά είναι και τα περιστατικά, όπου ντόπιοι κάτοικοι έχουν κολλήσει αφίσες σε διάφορα σημεία του νησιού, με τις οποίες και ζητούν από τον πρώην παρουσιαστή του "Ράδιο Αρβύλα" να εγκαταλείψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα την Αλόννησοο.

Η συγκεκριμένη αντίδραση έχει έρθει ως αποτέλεσμα της καταγγελίας εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για revenge porn.

Δείτε το βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved