Media

Αποκαλυπτική η Άννα Αδριανού: «Το βιολογικό μου ρολόι δεν χτύπησε ποτέ. Έπρεπε;»

Gossip-tv Team

Η Άννα Αδριανού παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την καριέρα της, την μητρότητα, αλλά και το κίνημα του ελληνικού #metoo

Eίναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του τηλεοπτικού κοινού, οι οποίοι και την ακολουθούν εδώ και πολλά χρόνια και την στηρίζουν σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η Άννα Αδριανού παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Open Weekend" και μίλησε για όλους και για όλα, με τόνο άκρως αποκαλυπτικό. Η ηθοποιός έκανε λόγο για την μητρότητα, μιας και η ίδια δεν έχει αποκτήσει ένα δικό της παιδί, ενώ παράλληλα τόνισε πως έχει πλέον ο, τι θέλει στη ζωή της. Η ίδια επίσης μίλησε για το ελληνικό #MeToo, σημειώνοντας πως δεν έχει δεχθεί ποτέ κακοποιητική συμπεριφορά στον χώρο της υποκριτικής.

Η Άννα Αδριανού είπε χαρακτηριστικά: «Tο βιολογικό μου ρολόι δεν χτύπησε ποτέ. Γιατί όμως και να χτυπήσει; Όχι, έχω ότι θέλω. Το γεγονός ότι δεν έκανα ένα βιολογικό παιδί, δεν μου έχει απαγορέψει να έχω σταθεί και να έχω πάρα πολύ καλή σχέση σχεδόν μητρική με ένα, δύο, τρία κορίτσια που θα μπορούσαν να είναι κόρες μου».

«Ο πατέρας μου είχε μια απίστευτη ικανότητα, που την είχε από φυσικού του και όχι δουλεμένη, να βλέπει πάντα την θετική πλευρά των πραγμάτων ακόμα και στα πιο δύσκολα και στα πιο τραγικά πράγματα».

«Δεν μου συνέβη ποτέ κάποια ακραία συμπεριφορά στη δουλειά μου. Μπορούσα να διαισθανθώ τα πράγματα από πριν και απέφευγα τις κακοτοπιές. Πολλές φορές παίζουμε με τη φωτιά οι άνθρωποι θεωρώντας ότι δεν θα καούμε. Ο πατέρας μου μού έμαθε, επίσης, πάντα ότι οτιδήποτε θες να κάνεις ή δεν θες να κάνεις να είμαι σίγουρη ότι θα έχω να πληρώσω το αντίτιμο».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved