Media

Αποκαλυπτική η Χριστίνα Τσάφου: «Είχαμε σχέσεις με τον παππού μου αλλά ήταν πολύ βάρβαρος»

Gossip-tv Team

H Χριστίνα Τσάφου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τις εικόνες από την παιδική της ηλικία, τον πατέρα της και τον παππού της. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού, το οποίο και την παρακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια και την στηρίζει σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η Χριστίνα Τσάφου βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ της εκπομπής "Στούντιο 4" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την καριέρα της, την ζωή της αλλά και για εικόνες που της έχουν μείνει από το παρελθόν. Η ηθοποιός μίλησε για τον πατέρα και τον παππού της, τους οποίους και περιέγραψε ως πολύ σκληρούς ανθρώπους, αλλά παράλληλα τόνισε ότι τους αγαπούσε πολύ.

«Ήταν σκληρός πατέρας αλλά με αγαπούσε και ήθελε το καλό μου. Ήθελε να είμαι σωστός άνθρωπος, με έβαζε και δούλευα από πολύ μικρή για να μάθω ότι έτσι είναι τα πράγματα, στα μαγαζιά του με καλλυντικά... Το «Σ’ αγαπώ» δεν το είπε ποτέ. Ποτέ δεν το άκουσα, ούτε το όνομά μου δεν το έλεγε εύκολα. Δεν με αποκαλούσε. Απέφευγε».

«Τον καταλαβαίνω γιατί ήταν και ο πατέρας του τόσο σκληρός μαζί του. Είχαν διαφορές ιδεολογικές. Ο παππούς μου ήταν φασίστας και ο πατέρας μου αριστερός. Είχαμε σχέσεις με τον παππού μου αλλά ήταν πολύ βάρβαρος. Φώναζε, τρόμαζες. Τον φοβόντουσαν όλοι»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved