Χριστίνα Τσάφου: «Πήγα να κάνω μπότοξ στο φρύδι και δεν μου άρεσε»
Showbiz

Χριστίνα Τσάφου: «Πήγα να κάνω μπότοξ στο φρύδι και δεν μου άρεσε»

Η Χριστίνα Τσάφου αποκάλυψε την αισθητική παρέμβαση που έχει κάνει -στο πρόσωπό της- και που απ’ ό,τι φαίνεται… δε θα ξανά έκανε!

Η Χριστίνα Τσάφου μπορεί να έχει φτάσει 63 ετών, ωστόσο το πέρασμα του χρόνου δεν τη φοβίζει καθόλου, όπως αποκάλυψε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της. Επίσης, μίλησε και για τον ρόλο της ως γιαγιά, για το μπότοξ που έκανε ενώ εν συνεχεία αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά της σχέδια.

Πώς βιώνετε τον ρόλο της γιαγιάς;

Eίναι για εμένα πηγή χαράς, ζωής και συγκίνησης. Εγώ είμαι χαζογιαγιά και λιώνω για το εγγονάκι μου. Είναι ένα πολύ χαρισματικό και γλυκό πλάσμα που μου δίνει ζωή. Περνάμε χρόνο μαζί και του προσφέρω, ό,τι καλύτερο.

Ο χρόνος που περνάει σας τρομάζει;

Δεν με φοβίζει. Χαίρομαι που έχω φτάσει στα 63 μου και στέκομαι στα πόδια μου, δουλεύω και προσφέρω. Αυτό, που με ανησυχεί είναι η ανημποριά και ή άνοια. Η φθορά με θλίβει.

Θα μπαίνατε στη διαδικασία να παρέμβετε αισθητικά στο πρόσωπο σας;

Φοβάμαι πολύ κι επίσης οι ρόλοι που κάνω, δεν απαιτούν να είμαι φρέσκια κι όμορφη. Από μικρή, στο θέατρο έπαιζα μεγαλύτερες ηλικίες. Πριν από κάποιους μήνες, με έπεισε, μία φίλη και πήγα να κάνω μπότοξ στο φρύδι. Και είδα μία μικρή διαφορά και δεν μου άρεσε (γέλια). Δεν ξέρω αν θα το ξαναέκανα. Το έκανα μόνο για το μάτι που είναι το εκφραστικό μας μέσο. Αλλά ως εκεί, τίποτε άλλο.

Έπαρση νιώσατε ποτέ;

Όχι όχι. Εμένα με ενδιαφέρει η καλοσύνη και το παλεύω αυτό, μέσα και από την ψυχοθεραπεία που έχω κάνει.

Έχετε άλλα επαγγελματικά σχέδια;

Ναι θα είμαι και σε μία ταινία με τον Σωτήρης Γκορίτσα Λέγεται «Εκεί που ζούμε» και βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Χρήστου Κυθρεώτη. Πρωταγωνιστεί ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος, εγώ υποδύομαι τη μητέρα του Μάκη Παπαδημητρίου, παίζει επίσης η Μαρία Καλλιμάνη, η Γιούλικα Σκαφιδά, η Ναταλία Τσαλίκη, ο Στέλιος Μάινας, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, κ.α. Θα βγει τον Οκτώβριο στους κινηματογράφους.

Πηγή: ΕΓΩ

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved