Media

Night Out: Η επική φάρσα της Δανάης Μπάρκα στην Κατερίνα Καινούργιου- «Κάγκελο» η παρουσιάστρια!

Gossip-tv Team

NightOut: Στο σημερινό επεισόδιο (20-6) η Δανάη Μπάρκα έκανε μια επική φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου, στα πλαίσια του παιχνιδιού "Θάρρος ή Αλήθεια".

Η Δανάη Μπάρκα είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, με το τηλεοπτικό κοινό να την παρακολουθεί καθημερινά μέσα από την εκπομπή της.

Στο σημερινό επεισόδιο του Night Out, καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη ήταν η Δανάη Μπάρκα, η οποία και ήταν για ακόμα μια φορά άκρως απολαυστική. Στα πλαίσια του παιχνιδιού "Θάρρος ή Αλήθεια" η Δανάη έπρεπε να έρθει αντιμέτωπη με διάφορες ερωτήσεις ενώ ταυτόχρονα να κάνει και διάφορα πράγματα, που ίσως και την έφεραν σε δύσκολη θέση.

Σε κάποια στιγμή και ενώ στον τροχό πέτυχε το "Θάρρος", η Δανάη Μπάρκα έπρεπε να πάρει τηλέφωνο την Κατερίνα Καινούργιου και να της ζητήσει να αλλάξει την ώρα της εκπομπής της, γιατί δεν θέλει να παίζουν οι εκπομπές τους απέναντι. Μάλιστα, όταν η Κατερίνα Καινούργιου σήκωσε το τηλέφωνο και άκουσε αυτό που της ζήτησε η Δανάη Μπάρκα, της είπε "Καλά είσαι σοβαρή; Αφού μια χαρά τα πηγαίνεις, γιατί να αλλάξω εγώ την δική μου ώρα; Είσαι τρελή;" με την Δανάη να της απαντά" Στενοχωριέμαι που παίζουμε απέναντι, γιατι σε αγαπάω πολύ"

Δείτε το απολαυστικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved