Showbiz

Δανάη Μπάρκα: Είναι σε καραντίνα και «το έριξε» στο τραγούδι- Το απολαυστικό βίντεο και η ανάρτηση!

Gossip-tv Team

Η Δανάη Μπάρκα δεν χάνει ποτέ το χαμόγελό της και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα, αφού ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της, εκείνη δεν σταματά να έχει θετική ενέργεια. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, με την ίδια να μας κρατά συντροφιά κάθε πρωί μέσα από την εκπομπή της "Πάμε Δανάη", η οποία και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό.

Η Δανάη Μπάρκα βρίσκεται σε καραντίνα τις τελευταίες ημέρες και η αλήθεια είναι ότι ανυπομονεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά της, μιας και ο εγκλεισμός έχει ξεκινήσει να την κουράζει. Η ίδια είναι καλά στην υγεία της και την Κυριακή 19 Ιουνίου θέλησε να κάνει μια δημοσίευση μέσα από το Instagram και να δώσει το δικό της ξεχωριστό μήνυμα. Η παρουσιάστρια τραγούδησε το τραγούδι "Τι γλυκό να σ' αγαπούν" και μετέδωσε τα δικά της πιστεύω για την αληθινή αγάπη.

Η Δανάη Μπάρκα έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή της: "Καραντινα / ημέρα 3... Τι γλυκό να σ’αγαπούν,όντως💟 Υπάρχει κάτι ωραιότερο από την αγάπη; Από το νοιάξιμο,την φροντίδα,την ενσυναίσθηση,την κατανόηση,τον σεβασμό; Μας εύχομαι-σε όλους- να βρούμε ανθρώπους στην ζωή μας να αγαπάμε βαθιά,αληθινά και με πάθος... Για πάντα! Ναι,υπάρχει το για πάντα και ελπίζω να το συναντήσουμε ❣️ Να χαμογελάτε,να γλεντάτε,να σκορπάτε φως και δύναμη…μια ζωή έχουμε,ας την κρατήσουμε φωτεινή 🌻🌻"

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved