Media

Πάτρα: Οι πρώτες δηλώσεις της Δήμητρας Πισπιρίγκου μετά την 9ωρη κατάθεσή της

Gossip-tv Team

Πάτρα: Την πόρτα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής πέρασε χθες (21/06) η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, που συνεχίζει να βρίσκεται προφυλακισμένη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας στις φυλακές Κορυδαλλού.

Μετά από μια πολύωρη απολογία, την οποία κλήθηκε να δώσει μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος για τον θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας, αποχώρησε από τη ΓΑΔΑ μετά τις 10:30 το βράδυ.

Λίγες ώρες μετά την κατάθεσή της, η Δήμητρα μίλησε στην εκπομπή, Αλήθειες με την Ζήνα, αποφεύγοντας να απαντήσει για το ακριβές περιεχόμενο της κατάθεσής της.

«Δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο, δεν θέλω να τοποθετηθώ για το περιεχόμενο της κατάθεσης. Ήταν μια ήρεμη διαδικασία, αρκετά χρονοβόρα. Απάντησα σε ό,τι με ρώτησαν. Διηγήθηκα αρκετά περιστατικά έτσι όπως τα έζησα εγώ και μέχρι εκεί. Ακόμη και τώρα είμαι ένα εκατομμύριο τοις εκατό πεπεισμένη ότι η Ρούλα δεν έχει κάνει τίποτα στα παιδιά. Δεν υπήρχε περίπτωση να πειράξει τα παιδιά, γιατί έβλεπα πώς ήταν απέναντί τους και πώς τα κοιτούσε», δήλωσε αρχικά η Δήμητρα.

Και πρόσθεσε:«Εμένα αυτό μου φτάνει για να έχω μια γνώμη. Αν όμως για μισή πιθανότητα στο ένα εκατομμύριο τοις εκατό που δίνω εγώ, αποδειχθεί το αντίθετο, για εμένα, το επόμενο λεπτό πρέπει να απομακρυνθούν από τις θέσεις τους όλοι όσοι έκαναν λάθος σε αυτή την υπόθεση. Ζητάω ηρεμία κατ’ αρχήν από όλους και ψυχραιμία. Να μην προτρέχουμε σε συμπεράσματα και περιμένω τουλάχιστον έστω και καθυστερημένα να δικαιωθούν τα παιδάκια μας».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved