Media

Σασμός: Το πιο ανατρεπτικό spoiler ήρθε από τον Τόλη! «Στη φυλακή θα γίνει το κακό»

Gossip-tv Team

Σασμός: Κι εκεί που νομίζαμε ότι τα έχουμε μάθει όλα, έρχεται ο Θάνος Μπίρκος μέσα από την εκπομπή Κυψέλη και μας δίνει το πιο ανατρεπτικό spoiler!

Είναι γεγονός πως ο τηλεοπτικός Τόλης μας έλειψε πολύ, επιστρέφει όμως και όπως αποκάλυψε θα τον δούμε να κάνει πράγματα, που ούτε ο ίδιος τα περίμενε.

Ποιο είναι το spoiler που έδωσε ο ηθοποιός για τις εξελίξεις της σειράς και τον ήρωα του;

«Ο ρόλος μου στον Σασμό είναι κάτι που δεν περίμενα να μου ζητηθεί ποτέ να κάνω. Μου ζητήθηκε εξ αρχής να είναι ένας χαρακτήρας με ίντριγκα που δεν ξέρεις ποτέ τι να περιμένεις από αυτόν. Στα επόμενα επεισόδια που θα δούμε στις οθόνες μας κάνω πράγματα που δεν περίμενα ποτέ να κάνω. Πιο συγκεκριμένα θα είμαι στην φυλακή και την ώρα που σφουγγαρίζω, γιατί είμαι και παστρικός, θα γίνει το κακό», είπε ο Θάνος Μπίρκος δίχως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Εγώ ακόμα γυρίζω την πρώτη σεζόν. Για τη συνέχεια δεν το γνωρίζω ακόμα. Ξέρω σίγουρα ότι είναι τόσο ραγδαίες οι εξελίξεις. Αυτό που γύριζα σήμερα, παρέλαβα το σενάριο στις 23:00 το βράδυ και έκλαιγα σαν μικρό παιδί για μία ώρα... Είχα δακρύσει και δεν μπορούσα, με αναφιλητά, για όλες τις ιστορίες και όχι μόνο για τη δικιά μου», είχε πει πρόσφατα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Άρα έρχονται πραγματικά συγκλονιστικές σκηνές!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved