Media

MAD VMA 2022: Μελέτη για καβγά Snik – Light: «Εικόνες ντροπής, σε μια γιορτή με νέα παιδιά»

Gossip-tv Team

MAD VMA 2022: Η Ελεονώρα Μελέτη «έμεινε άφωνη» βλέποντας τον πρωτοφανή καβγά των τράπερς Light και Snik και λίγο μετά την προβολή του βίντεο σχολίασε τα πλάνα που είδε στον αέρα της εκπομπής, Mega Καλημέρα.  

Θερμόαιμοι, ανεξέλεγκτοι και χωρίς καμία αίσθηση του χώρου και του χρόνου αλλά και κανένα σεβασμό στη διοργάνωση που τους φιλοξενούσε, τα Mad Video Music Awards, οι τράπερς Light και Snik, που έχουν γνωστή κόντρα, αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και δεν δίστασαν να παίξουν και ξύλο.

Μάλιστα, πιάστηκαν δύο φορές στα χέρια με αποτέλεσμα να διακοπεί το σόου την πρώτη φορά για μισή ώρα, ενώ τη δεύτερη φορά που ο τράπερ χίμηξε στη σκηνή, ετοιμαζόταν η Έλενα Παπαρίζου να παραλάβει βραβείο από την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η Ελεονώρα Μελέτη βλέποντας τα πλάνα είπε: «Διψούσα να ακούσω κάποιον, όπως τον φροντιστή της σκηνής, που έλεγε να ζητήσει κάποιος συγγνώμη. Ευτυχώς το έκανε ο Ασημινάκης... Εμείς ό,τι πλάνα έχουμε, τα έχουμε προβάλλει. Ας ελπίσουμε ότι είναι όλα καλά για την Έλενα Παπαρίζου. Αυτό που βλέπω είναι εικόνες ντροπής, μην ξεχνάτε ότι στη γιορτή οι άνθρωποι που δίνουν το παρών είναι νέα παιδιά»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved