Media

Ξέσπασε η Αφροδίτη Γραμμέλη on air: «Δεν θέλω υπονοούμενα για τους συνεργάτες μου»

Gossip-tv Team

Η Αφροδίτη Γραμμέλη θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για τον Γρηγόρη Γκουντάρα, τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Δημήτρη Σταρόβα στον «αέρα» της εκπομπής, Όλα Γκουντ με αφορμή τα όσα γράφονται. 

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος τόνισε: «Είμαστε άνθρωποι που αγαπιόμαστε κι επειδή εμένα δεν μου αρέσει να τουιτάρω θέλω να πω κάτι και να το κλείσουμε εδώ. Οι δικοί μου οι συνεργάτες, όχι μόνο ποτέ δεν με έχουν φέρει σε δύσκολη θέση, όχι δεν με έχουν εκθέσει στιγμή μέχρι τον Ιούνιο του 2022, είμαι ευτυχής, νιώθω μεγάλη τιμή και πολύ χαρούμενη που έχω δίπλα μου αυτούς τους ανθρώπους. Μην κάνουμε τέτοια πράγματα. Με προστατεύουν, με αγαπάνε και ποτέ μα ποτέ, δεν έχω έρθει δευτερόλεπτο σε δύσκολη θέση»!

Με τη σειρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας την ευχαρίστησε για τα λόγια της και η δημοσιογράφος και τηλεκριτικός συνέχισε λέγοντας: «τα θέματα έξω από εμάς και από τα τηλεοπτικά πάνελ είναι πολύ σοβαρά. Καλό είναι τουλάχιστον να προστατεύουμε τον χαρακτήρα και την αξιοπιστία και το ήθος μας. Εγώ μαζί σας νιώθω μεγάλη τιμή και νιώθω πολύ καλά ως γυναίκα, ως συνεργάτιδα και ως δημοσιογράφος. Δεν θέλω υπονοούμενα για τους συνεργάτες μου».

Δείτε όσα είπε στο παραπάνω απόσπασμα από την εκπομπή, Όλα Γκουντ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved