Media

Αποκαλυπτικός ο Λευτέρης Ελευθερίου: «Είχα μια πολύ κακή συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Gossip-tv Team

Ο Λευτέρης Ελευθερίου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τον χώρο της υποκριτκής, αλλά και την συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που σε κάθε του συνέντευξη γίνεται όλο και πιο αποκαλυπτικός.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Open Weekend και μίλησε για όλους και για όλα. Ο ίδιος τόνισε ότι τα λόγια του για τον Πέτρο Φιλιππίδη παρερμηνεύτηκαν και μάλιστα εξήγησε το τι ακριβώς εννοούσε με όλα όσα είχε δηλώσει για την συνεργασία τους.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου είπε χαρακτηριστικά: "Tην κάθαρση δεν θα την φέρει η συγκεκριμένη δράση. Οι ηθοποιοί δεν έχουν ισχυρή νομική και εργασιακή κάλυψη και για αυτό και συμβαίνουν πολλά τέτοια πράγματα. Άμα δεν υπάρξει ένα σωματείο, που να βάζει μια νέα βάση σε όλο αυτό, σε τέσσερα πέντε χρόνια, πάλι τα ίδια πράγματα θα συμβούν. Εγώ δεν έχω φερθεί άσχημα σε κάποιον. Από πρόθεση κακή δεν έχω κάνει κάτι. Αλλά από ανασφάλεια πολλές φορές, έχω κάνει μικροπράγματα ανθρώπινα, αλλά έχω πάει και έχω ζητήσει συγγνώμη εκεί που πίστευα ότι είχα λάθος.

Είχα μια σωρεία τηλεφωνημάτων, γιατί είχα πει ότι είχα μια πολύ κακή συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Το "θα έκανα παρέα με τον Πέτρο Φιλιππίδη" που είχε ειπωθεί από μένα σαν τίτλος ήταν πάρα πολύ υπερβολικός. Εγώ αυτό που είπα ήταν ότι δεν θαα συνεργαζόμουν και πάλι. Και ότι αν αποδειχθεί ότι δεν έχει κάνει τίποτα, πρώτα θα έκανα παρέα μαζί του και μετά θα συνεργαζόμουν και πάλι".

Δείτε το σχετικό βίντεο με όλα όσα ανέφερε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232100