Media

Ελεονώρα Μελέτη: Απαντά στις δηλώσεις του Snik: «Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω»

Gossip-tv Team

Η Ελεονώρα Μελέτη «έσφαξε» με το γάντι τον Snik, ύστερα από τις δηλώσεις που έκανε για τους «ανθρώπους των πάνελς».

Η εκπομπή Mega Καλημέρα πρόβαλε ένα βίντεο με τον Snik, ο οποίος αποκάλεσε στα social media, την σύντροφό του, Γιώτα Ιωαννίδου, «πατσαβούρα».

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Κώστας Τσουρός δεν μπορούσαν να μην σχολιάσουν το συγκεκριμένο απόσπασμα και η παρουσιάστρια είπε αρχικά: «Παιδιά πόσο διασκεδάζω και πόσο μου αρέσει να παίρνουμε μαθήματα εμείς οι “άνθρωποι των πάνελς” για το πώς θα πρέπει να διαχειριζόμαστε πράγματα και καταστάσεις. Δηλαδή πραγματικά… Αυτό είναι όντως χιούμορ. Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω. Για γέλια είναι».

«Ότι είναι για γέλια είναι. Το θέμα είναι ότι ο άνθρωπος αυτός την προηγούμενη εβδομάδα πρωταγωνίστησε σε επεισόδιο τραμπουκισμού και τώρα καθόμαστε και τον παίζουμε πάλι και γελάμε, επειδή είπε την κοπέλα του έτσι» σημείωσε ο Κώστας Τσουρός, με την Ελεονώρα Μελέτη να προσθέτει γελώντας «από χιούμορ τον παίζουμε. Αυτό δεν είναι τίποτα που είπε στο κορίτσι, έχεις ακούσει τους στίχους τι λένε για τα κορίτσια; Θα σταθείς εσύ σε αυτή τη λέξη;».

Ο τράπερ όπως θα δείτε και στο βίντεο ακούγεται να λέει:«Λοιπόν ακούστε εσείς με τα άρθρα και εσείς στα πάνελς. Καλό θα ήταν να ξέρετε και να καταλαβαίνεται κάποιες φορές τι είναι χιούμορ και τι είναι πραγματικότητα. Πηγαίνετε στις μίζερες ζωούλες σας και κοιτάξτε τη δουλίτσα σας που δεν την κάνετε και σωστά. Ο Snik λέει είπε πατσαβούρα το κορίτσι του, ρε είστε καλά; είστε τρελοί;».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved