Media

Survivor: Έξαλλη η Σταυρούλα: «Νομίζαν ότι θα πάω από την πίσω πόρτα στον τελικό»

Gossip-tv Team

Survivor: Λίγο πριν το αγώνισμα για την δεύτερη ασυλία, η Σταυρούλα, μιλώντας με κάποιους από τους υπόλοιπους παίκτες, εξέφρασε κάποιες από τις σκέψεις της...

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο και οι τηλεθεατές παρακολουθούν ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια και δεν χάνουν επεισόδιο, μιας και οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο είναι πρωταγωνιστικές.

Στο σημερινό επεισόδιο (27-5) και λίγο πριν το αγώνισμα για την δεύτερη ασυλία, είδαμε ότι η πίεση μεταξύ των παικτών ήταν τεράστια, μιας και μεγάλος τελικός πλησιάζει και οι παίκτες μένουν ολοένα και λιγότεροι. Η Σταυρούλα τόνισε ότι μέχρι και πριν από λίγο καιρό, κανένας απο τους υπόλοιπους παίκτες δεν την πίστευε και ότι στην ουσία την μείωναν, ενώ πλέον, από τότε που έμεινε στο παιχνίδι, όλα αυτά που λεγόντουσαν έχουν σταματήσει.

Η Σταυρούλα είπε χαρακτηριστικά: «Μέχρι πριν από μια εβδομάδα μου λέγανε ότι είμαι αδιάφορη, ότι εντάξει, θα φύγω και ότι ο κόσμος έχει δει ποια είμαι και ότι θα πήγαινα από την πίσω πόρτα στο Γαλάτσι, στον μεγάλο τελικό... Μόλις έμεινα στο παιχνίδι, αυτά σταμάτησαν να λέγονται και δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved