Media

Survivor: Ο Νίκος Γιάννης πήρε την δεύτερη ασυλία- Θα προστατεύσει κάποιον συμπαίκτη του!

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (27-6) παρακολουθήσαμε τον αγώνα για την δεύτερη ασυλία, με τον Νίκο Γιάννη να κερδίζει τον αγώνα

Όσο πλησιάζει προς το τέλος του το ριάλιτι επιβίωσης, τα αγωνίσματα έχουν γίνει ατομικά και δεν υπάρχουν πλέον ομάδες, ενώ βλέπουμε πως η πίεση των παικτών γίνεται όλο και πιο μεγάλη.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 27 Ιουνίου, παρακολουθήσαμε τον αγώνα για την δεύτερη ατομική ασυλία της εβδομάδας. Και οι έξι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους, για να καταφέρουν να κερδίσουν την ασυλία, μιας και ήταν ο μόνος πλέον τρόπος να παραμείνουν ασφαλείς στο παιχνίδι, λίγες μόνο εβδομάδες πριν από τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι, ο οποίος και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Οι παίκτες αγωνίστηκαν σε έναν άκρως απαιτητικό στίβο μάχης, με έναν στόχο, ο οποίος και δυσκόλεψε τους περισσότερους. Ο Νίκος Γιάννης με τον Στάθη Σχίζα ήταν οι δυο, που κατάφεραν να παραμείνουν μέχρι και το τέλος με τρεις ζωές. Οι δυο παίκτες είναι εξίσου δυνατοί, τόσο σε στόχο, όσο και στην ταχύτητα και φυσικά τα run τους ήταν εξαιρετικά. Ο Νίκος Γιάννης ήταν εκείνος που κατάφερε ναν κερδίσει την ατομική ασυλία και να παραμείνει ασφαλής στο ερχόμενο συμβούλιο του νησιού.

Ο Νίκος Γιάννης δεν μπορεί να κάνει χρήση της ασυλίας, μιας και είναι υποψήφιος για αποχώρηση, αλλά θα έχει την δυνατότητα να προστατεύσει κάποιον συμπαίκτη του.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved