Media

Μαρία Αντωνά: Έξαλλη με τις δηλώσεις περί βίλας - «Νοικιάζουμε σπίτι 68 τ.μ»

Gossip-tv Team

Η Μαρία Αντωνά έδωσε την δική της απάντηση για τα όσα δήλωσε ο Σπύρος Μαρτίκας, για τον Άρη Σοϊλέδη και την βίλα που θέλει να πάρει αν κερδίσει το έπαθλο.

Η Μαρία Αντωνά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στον σύντροφό της Άρη Σοϊλέδη και για το πως θα αξιοποιήσουν τα χρήματα από το Survivor αν τελικά κερδίσει εκείνος.

Αρχικά είπε η παρουσιάστρια:«Η αλήθεια είναι ότι ακούγεται το όνομα του Άρη για τη συμμετοχή του στο All star Survivor. Αν ο Άρης είναι ο νικητής και φέρει το έπαθλο στο σπίτι, επειδή καταλαβαίνεις ότι το ποδόσφαιρο είναι μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία και όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν ένα συγκεκριμένο περιθώριο που παίζουν μπάλα, θεωρώ ότι θα κάνουμε μια δουλίτσα. Νομίζω σε αυτό που θα επικεντρωθούμε είναι να κάνουμε μια δουλειά που μπορεί να μας φέρει έσοδα στο μέλλον».

Και πρόσθεσε: «Με τον Άρη είμαστε πέντε χρόνια μαζί, κάνω τρεις δουλειές και αν είχαμε όλη αυτή την πολυτέλεια δεν θα έμπαινα ως γυναίκα του στη διαδικασία να δουλεύω τόσο πολύ. Δεν έχουμε βίλες. Έχουμε ένα μικρό σπίτι στα Νότια 68τ.μ που ζούμε και μένουμε. Σκοπός μας αν έρθει ένα παιδί, να πάμε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι να έχει ακόμη ένα δωμάτιο. Δεν με έχουνε ενημερώσει για να πάω στο Survivor για το έπαθλο. Προετοιμάζω τον γάμο μας».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved