Survivor: Άρης Σοϊλέδης: Ο άνθρωπος που ξύπνησε... μίση και πάθη! Ο γάμος με την Αντωνά κι ο τελικός
Showbiz

Survivor: Άρης Σοϊλέδης: Ο άνθρωπος που ξύπνησε... μίση και πάθη! Ο γάμος με την Αντωνά κι ο τελικός

Τον Άρη Σοϊλέδη, τους τελευταίους μήνες τον παρακολουθούμε μέσα από την συχνότητα του Skai και το ριάλιτι επιβίωσης.

Από το πρώτο λεπτό μαγνήτισε τα βλέμματα, τόσο για την αγωνιστικότητά του, όσο και για την σχέση του με την Μαρία Αντωνά.

Η μέλλουσα σύζυγός του, τον στηρίζει καθημερινά και παρά τα όσα ακούστηκαν για εκείνον και την Σοφιάννα Αβραμάκη, η ίδια δεν επηρεάστηκε και τον περιμένει να γυρίσει από τον Άγιο Δομίνικο, ώστε να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ηλικία

Ο Άρης Σοϊλέδης γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 1991 και είναι 30 ετών. Έκανε το ντεμπούτο του, ως επαγγελματίας, σε αγώνα της Super League και μετά από αρκετό πείσμα και προσπάθεια κατάφερε να φτάσει ψηλά.

Έχει κάνει μεταγραφές σε αρκετές ελληνικές αλλά και ξένες ομάδες.

Ο γάμος με την Μαρία Αντωνά

Μπορεί αυτή τη στιγμή ο ποδοσφαιριστής να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο πίσω στην Ελλάδα η αρραβωνιαστικιά του Μαρία Αντωνά «τρέχει» τις προετοιμασίες για τον γάμο τους, που -εκτός απροόπτου- θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Σεπτέμβριου.

Η ίδια έχει διαλέξει ήδη το νυφικό της, ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε και τους κουμπάρους, οι οποίοι θα είναι ο Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του Δώρα και ο Απόστολος Ρουβάς με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, κουμπαριά που συμφωνήθηκε στο «Survivor».

Η κόντρα με τον Σπύρο Μαρτίκα

Αρκετές φορές έχουμε δει στα επεισόδια τον Άρη Σοϊλέδη και τον Σπύρο Μαρτίκα να έρχονται σε ρήξη και να πετούν εκατέρωθεν τα «βέλη» τους. Οι δυο τους από την πρώτη στιγμή δεν τα πήγαιναν καλά και είχαν δηλώσει και οι δύο on camera πως στην «έξω» ζωή δεν θα μπορούσαν να κάνουν παρέα και πως οι απόψεις τους δεν ταιριάζουν.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved