Media

Δημητρακόπουλος κατά Αναστασοπούλου: «Νομίζω ότι ένας ηθοποιός, αν έχει ταλέντο, δέχεται προτάσεις»

Gossip-tv Team

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται, με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο, τον συνήγορό του, να υποστηρίζει μέχρι τέλους την αθωότητά του. 

Ο δικηγόρος του ηθοποιού απάντησε με αρκετά αιχμηρό λόγο στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου και στις δηλώσεις που είχε κάνει η ίδια για το επαγγελματικό της μέλλον.

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου, η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίστηκε και ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις, κάνοντας λόγο για την κατάσταση της υγείας του εντολέα του και πως το μόνο που εκείνος επιθυμεί είναι να αποδείξει την αθωότητά του. Παράλληλα, έκανε λόγο για τις δηλώσεις που έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και φυσικά της απάντησε.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε χαρακτηριστικα: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι άσχημα ψυχολογικά. Η αρρώστια την οποία αντιμετωπίζει που σιγά σιγά αδρανοποιεί και φθείρει ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού του, έχουν ως πολύ πιθανό αποτέλεσμα κάποια στιγμή να επέλθει ανακοπή της λειτουργίας της καρδιάς. Η αγωνία που έχει ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι να μπορέσει να καταφέρει να είναι ζωντανός και να μπορέσει να απολογηθεί. Η αγωνία του δεν είναι αν θα ζει, η αγωνία του είναι να καταφέρει να απολογηθεί και μετά ας πεθάνει».

«Νομίζω ότι αυτή η θεώρηση δεν είναι σωστή. Ίσα ίσα οι γυναίκες που κάνουν καταγγελίες αυτή τη στιγμή είναι πρόσωπα που χαίρουν σεβασμού από όλη την κοινωνία. Άσχετα αν αυτές οι καταγγελίες είναι πραγματικές ή είναι ψευδείς. Νομίζω ότι ένας ηθοποιός αν έχει ταλέντο δέχεται προτάσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι και κάποιος ο οποίος δεν δέχεται προτάσεις δεν έχει ταλέντο»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα ειπώθηκαν παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved