Media

Πάτρα: Ύποπτη η Ρούλα για τους θανάτους Μαλένας & Ίριδας - Κλήτευση διαβιβάζει η Εισαγγελία!

Gossip-tv Team

Πάτρα: Όπως ολα δείχνουν βάσει των τελευταίων πορισμάτων, η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται να είναι η μοναδική ύποπτη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας!

Πρόκειται για μια από τις υποθέσεις, οι οποίες και από την πρώτη κιόλας στιγμή, μονοπώλήσαν το ενδιαφέρον τόσο των Μέσων Μαζικής ενημέρωσης, όσο και της κοινής γνώμης και, όπως όλα δείχνουν, η υπόθεση φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος της.

Μετά από τα τελευταία γεγονότα και τις εξελίξεις που βγήκαν στο φως για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, η μητέρα των δυο κοριτσιών, αλλά και της μικρής Τζωρτζίνας, για τον θάνατο της οποίας ήδη κατηγορείται, φαίνεται να είναι και η μοναδική ύποπτη.

Οι δύο εισαγγελείς πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου, αφού μελέτησαν το φάκελο της προανακριτικής δικογραφίας, κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα. Οι δύο εισαγγελείς διαβίβασαν παραγγελία προς το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας ζητώντας να λάβουν εκ νέου κατάθεση από την Ρούλα Πισπιρίγκου με την ιδιότητα της ύποπτης τέλεσης αξιοποίνων πράξεων.

Πιθανότατα και εντός της εβδομάδας, οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών θα μεταβούν στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται η 33χρονη κατηγορούμενη και να την ενημερώσουν για την κλήση της. Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για την παροχή των εξηγήσεων, προκειμένου η ίδια και οι συνήγοροί της να ενημερωθούν για τα στοιχεία της δικογραφίας και να χαράξουν την υπερασπιστική της γραμμή.

Δείτε το σχετικό βίντεο με το ρεπορτάζ παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved