Media

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Στην ηλικία μου ακούω ψαλμωδίες και τρώω κόλλυβα»

Gossip-tv Team

Οι «Θεσμοφοριάζουσες» έκαναν πρεμιέρα στο Κηποθέατρο Παπάγου και η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε εκεί και απέσπασε δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές και όχι μόνο, ανάμεσά τους και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Για την… ζωή του και τις συνήθειές του, μίλησε και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

«Έχω πάθει σεντόνι, αλλά νόμιζα ότι το έχουν πάθει οι άλλοι. Η γυναίκα μου την θαυμάζω, μετά από τόσα χρόνια, τι άλλο να κάνω. Βαριόμουν το σχολείο, δεν είχα καμία σχέση με τα μαθήματα. Στην ηλικία μου ακούω ψαλμωδίες και τρώω κόλυβα. Στα μπουζούκια έχω πάει μόνο μεθυσμένος, δεν τα αντέχω», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Ο Γιάννης είναι υπέροχος, πολύ βοηθητικός», δήλωσε η Νίκη Σερέτη πλέκοντας το εγκώμιο του Γιάννη Μπέζου.

«Αν κάπου δεν τα βρίσκουμε στις συνεργασίες, φεύγω», ξεκαθάρισε η Φωτεινή Μπαξεβάνη, μιλώντας περί κακών συνεργασιών.

Για τους φόβους του μετά την πανδημία ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αποκάλυψε πως, «ανησυχώ με τον κορονοϊό και προσπαθώ να προσέχω».

Ο Γιάννης Μπέζος αναφέρθηκε στην κωμωδία εν γένει, αλλά και για το ενδεχόμενο να πολιτευθεί.

«Ο καθένας βλέπει αυτό που του αξίζει. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να βλέπουν ανοησίες, είναι ίδιο με αυτό που βλέπουν. Η κωμωδία ασχολείται με συμπεριφορές, όχι με πρόσωπα και ελαττώματα. Υπάρχουν πάρα πολλοί ψευτολαϊκοί, τους καταλαβαίνουμε μετά από χρόνια. Μου έχουν προτείνει αρκετές φορές να πολιτευτώ, αλλά είμαι ακατάλληλος για τέτοια», επεσήμανε.

«Δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει ούτε έξω από το θέατρο κάποιος ασυνεπής ή κάποιος αγενής», πρόσθεσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved