Media

Super Κατερίνα: Η Καινούργιου για Σκορδά: «Δεν ξέρω πώς θα νιώθει που μετά από τόσα χρόνια...»

Gossip-tv Team

Το θρίλερ φαίνεται πως συνεχίζεται στο παρασκήνιο των τηλεοπτικών μεταγραφών στο στρατόπεδο του ΑΝΤ1 που δεν έχει καταλήξει ακόμα, όπως δείχνουν τα πράγματα, σε απόφαση για το πώς θα διαμορφωθεί η πρωινή του ζώνη. 

Οι σκόπελοι που έχει να αντιμετωπίσει το τελευταίο διάστημα είναι πολλοί με έναν, αυτόν που ακούει στο όνομα Φαίη Σκορδά, να είναι ο μεγαλύτερος.

Τις τελευταίες μέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου η είδηση πως η Φαίη Σκορδά παίρνει «διαζύγιο» από τον ANT1 και αυτό είναι οριστικό.

Το συμβόλαιό της με το κανάλι έληξε χθες, Πέμπτη 30 Ιουνίου. Σταθμός και παρουσιάστρια συμφώνησαν πριν από μερικές μέρες πως η συνεργασία τους θα συνεχιστεί κανονικά μέχρι την ολοκλήρωση της εκπομπής, την Παρασκευή 8 Ιουλίου.

Αυτό το γεγονός σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου και οι συντελεστές της εκπομπής, Super Κατερίνα, με την παρουσιάστρια να δηλώνει: «Το πιο πιθανό σενάριο είναι να φύγει η Φαίη Σκορδά από τον ANT1, έληξε χθες και το συμβόλαιο της κοπέλας».

Και πρόσθεσε:«Οπότε πάει στον ΣΚΑΪ, στη ζώνη 9-12, οπότε θα είναι απέναντί μας… Κάνω τα δικά μας σενάρια τώρα. Δεν ξέρω πώς θα νιώθει που μετά από τόσα χρόνια φεύγει από τον ANT1, είναι δύσκολο».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved