Media

Αργύρης Πανταζάρας: «Αυτός που μου έκλεψε τη μηχανή, μπορεί και να με έσωσε από κάτι»

Gossip-tv Team

Ο Αργύρης Πανταζάρας παραχώρησε τηλεοπτική συνεντευξή και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τον άνθρωπο που του έκλεψε τη μηχανή, λέγοντας ότι μπορεί να του έκανε και καλό όλο αυτό. 

Eίναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του θεάτρου και της τηλεόρασης, που φέτος αγαπήθηκε μοναδικά μέσα από τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά "Σασμός".

Ο Αργύρης Πανταζάρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται" και μίλησε με άκρως αποκαλυπτικό τόνο στην Ναταλία Γερμανού, κάνοντας λόγο για όλους και για όλα. Ο ηθοποιός μίλησε για την τηλεοπτική επιτυχία του "Σασμού", ενώ παράλληλα έκανε λόγο και για το περιστατικό της κλοπής της μηχανής του, που είχε ο ίδιος γνωστοποιήσει πριν από λίγο καιρό.

Ο Αργύρης Πανταζάρας είπε χαρακτηριστικά: «Ευαισθητοποιήθηκε όλη η αστυνομία και έψαχνε τη μηχανή για τον Γεράσιμο Χριστογιάννη. Αυτή είναι όντως η προσωπική μου μηχανή που την έβαλα και στη σειρά όπως μου αρέσει να κάνω σε κάθε ρόλο βάζοντας στοιχεία από τη ζωή μου. Όταν λοιπόν βγήκα έξω και είδα ότι η μηχανή λείπει, συνέχισε τη πορεία μου. Είπα, “δε με νοιάζει... Αυτός που κάτι μου στέρησε, στην πραγματικότητα μπορεί να με έσωσε από κάτι. Το πήρα το μήνυμα έτσι και λέω, “καλή τύχη και καλό δρόμο”. Αυτό που μου πήρες μπορεί να είναι αυτό που με έσωσε. Οπότε καλή τύχη»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved