Σασμός: Αργύρης Πανταζάρας: Η συγκινητική του ανάρτηση για το φινάλε της φετινής σεζόν!
Showbiz

Σασμός: Αργύρης Πανταζάρας: Η συγκινητική του ανάρτηση για το φινάλε της φετινής σεζόν!

Ο Αργύρης Πανταζάρας προχώρησε σε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον ίδιο να αποχαιρετά τους τηλεθεατές του "Σασμού" για την φετινή, πρώτη σεζόν της σειράς. 

Είναι ένας από τους πολύ αγαπημένους ηθοποιούς του κοινού, οι οποίοι τον παρακολουθούν και καθημερινά μέσα από την τηλεοπτική σειρά του ALPHA "Σασμός", η οποία από την πρώτη κιόλας στιγμή, έχει δημιουργήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο Αργύρης Πανταζάρας, ο οποίος και υποδύεται στη σειρά τον ρολο του Γεράσιμου Χριστογιάννη, από την αρχή έχει δηλώσει πως νιώθει πολύ χαρούμενος για αυτό το βήμα και συνάμα ευτυχισμένος που συνεργάζεται με τόσο αξιόλογους ηθοποιούς. Τα γυρίσματα της σειράς για την φετινή σεζόν ολοκληρώθηκαν και όλοι οι συντελεστές ανυπομονούν στο να ξεκινήσουν και πάλι, μιας και η αγωνία τους για το τι θα γίνει στη συνέχεια είναι πραγματικά πολύ μεγάλη.

Ο Αργύρης Πανταζάρας, πριν από μερικές ώρες, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον τηλεοπτικό του πατέρα, τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο και με εαυτόν τον τρόπο θέλησε να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό για την φετινή σεζόν.

Ο ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή του: "Father vs Son (Sun) | Final Round... Με προπονητή κ πνευματικό πατέρα τον Δ.Ημέλλο (mr.Φραγκιαδάκη). Με Αντίπαλο Παρτενέρ τον τηλεοπτικό πατέρα Λ.Γεωργακόπουλο (mr.Karapan). Αποχαιρετάω την τηλεοπτική σεζόν με τα επόμενα δακρύβρεχτα και σπαραχτικά επεισόδια… τόσο για την δική σας ψυχή, όσο και για τη δική μας. ✨εύχομαι να έχετε επαφή με τα συναισθήματα σας και να τα εκφράζετε!"

Δείτε παρακάτω την δημοσίευσή του:

https://www.instagram.com/p/Ce-wALDLCdU

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved