Media

Aπόστολος Λύτρας: «Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει βιαιοπραγήσει και στο παρελθόν κατά της συντρόφου του»

Gossip-tv Team

Ο Απόστολος Λύτρας είναι ο συνήγορος της Βαρβάρας Κίρκη, της γυναίκας που κατήγγειλε πριν από μερικές ημέρες τον Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό. 

Η καταγγελία έπεσε σαν "βόμβα" στην ελληνική σόουμπίζ και μετά το τελευταίο βίντεο που βγήκε στο φως της δημοσιότητας, όλα πλέον είναι διαφορετικά.

Ο Απόστολος Λύτρας παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στην Ρίτσα Μπιζόγλη, λέγοντας ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε χτυπήσει και παλιότερα την σύντροφό του. Μάλιστα, τονίζει ότι από την πλευρά της Βαρβάρας Κίρκη, εκείνο που ζητάει η ίδια είναι να πάει ο Θέμης Αδαμαντίδης σε έναν ειδικό, για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει.

Ο Απόστολος Λύτρας ανέφερε για όλη την υπόθεση: "Αυτό που την στενοχωρεί είναι πως δεν έχει πάει ο κ. Αδαμαντίδης κάπου να ζητήσει βοήθεια ώστε να θεραπεύσει ή να ξεπεράσει αυτά τα προβλήματα, θυμού και βιαιότητας που έχει... Υπάρχει και δέυτερο βίντεο που δείχνει το τι συμβαίνει μέσα στο αυτοκίνητο, μιας και εκείνη υπέστη ξυλοδαρμό και μέσα στο αυτοκίνητο. Το πρόσωπό της ήταν γεμάτο μελανιές και την επόμενη ημέρα έγινε κανονικά και η καταγγελία..."

Σε ο, τι αφορά την καταγγελία για κλοπή, ο Απόστολος Λύτρας είπε χαρακτηριστικά ότι δεν έχει καμία υπόσταση.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved