Media

X Factor: Αποθεώθηκε η Κατερίνα Λαζαρίδου για την εμφάνιση με τον Χρήστο Μάστορα στο Κατράκειο!

Gossip-tv Team

X Factor: Η Κατερίνα Λαζαρίδου διαγωνίζεται με την ομάδα του Χρήστου Μάστορα στο talent show και η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη στιγμή δεν έκρυψε την μεγάλη αδυναμία που του έχει, αλλά και τον θαυμασμό της για τον μέντορά της!

Λίγο πριν από τον μεγάλο ημιτελικό του σόου, όλοι οι διαγωνιζόμενοι έχουν αρκετό άγχος, αλλά δίνουν κάθε φορά τον καλύτερό τους εαυτό, για να καταφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η Μαρίζα Ρίζου, στο σημερινό live show του X Factor, εξομολογήθηκε ότι παρευρέθηκε στη συναυλία του Χρήστου Μάστορα στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας και απόλαυσε μαζί του και την Κατερίνα Λαζαρίδου, όπου στο προηγούμενο live ο Χρήστος Μάστορας είχε κάνει πρόταση για συνεργασία επί σκηνής. Η παίκτρια ήταν φανερά συγκινημένη για όλα αυτά τα διθυραμβικά σχόλια που άκουγε όχι μόνο από τον μέντορά της, αλλά και από τους υπόλοιπους κριτές, ενώ και ο Ηλίας Ψινάκης τόνισε ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό, μιας και δίνεται η δυνατότητα σε νέους καλλιτέχνες να δείξουν το μεγάλο τους ταλέντο επί σκηνής.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Μάλιστα, στο σημερινό επεισόδιο, η Κατερίνα ερμήνευσε και ένα τραγούδι του Χρήστου Μάστορα και καταχειροκροτήθηκε από όλους, μιας και ήταν εξαιρετική!

Δείτε την σημερινή της εμφάνιση παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved