Media

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη συνειδητοποίησε ότι ο Σέργιος ήταν... κάθαρμα και το twitter ξεσάλωσε

Gossip-tv Team

Άγριες Μέλισσες: Το twitter πανηγύρισε με την αντίδραση της Μυρσίνης μετά την αποκάλυψη για τον Σέργιο.

Ο Ντούνιας αντέδρασε στην παράνοια του Ακύλα κι από σύμμαχος έγινε εχθρός του. Κατάφερε να γλυτώσει την Αιμιλία και να πάρει όμηρο τον Ακύλα προκειμένου να γλυτώσουν απ' τους άντρες του.

Ο Ζάχος, ο Πέτρος κι ο Άγγελος τους ακολούθησαν μέσα στο δάσος... και η νύχτα βάφτηκε με αίμα. Το επόμενο πρωί όλοι μέτρησαν νεκρούς κι αγνοούμενους.

Η Πηνελόπη μαζί με την Αντιγόνη έπεισαν την Ασπασία να καταθέσει και πλέον η σύλληψη του Δούκα και του Μελέτη ήταν θέμα χρόνου. Η Ελένη με τον Δούκα είχαν μια απρόσμενη συνάντηση στα χωράφια του Γιώργη και οι παλιοί λογαριασμοί, φάνηκε πως έκλεισαν για πάντα.

Η Μυρσίνη παρά τις αποκαλύψεις της Αγορίτσας πήγε να γνωρίσει το εγγόνι της. Πιο συγκεκριμένα επισκέφτηκε την γυναίκα που κακοποίησε το γιος της. Τότε η κοπέλα της αποκάλυψε όλα είχαν συμβεί και την απόπειρα αυτοκτονίας που προσπάθησε να κάνει όταν την βίασε ο Σέργιος.

Αυτή την σκηνή παρακολούθησαν οι χρήστες του twitter και κατέκλυσαν το μέσο κοινωνικής δικτύωσης με σχόλια, στα οποία αναφέρουν το πόσο κάθαρμα ήταν ο Σέργιος και πως ήταν η ώρα η Μυρσίνη να καταλάβει το τι ήταν ο γιος της.

Δείτε την gallery.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved