Media

Άκρως αποκαλυπτική η Ευρυδίκη: «Με τον Θεοφάνους είχα σχέση δια αλληλογραφίας»

Gossip-tv Team

Η Ευρυδίκη παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα η ίδια δεν δίστασε να μιλήσει και για τον Γιώργο Θεοφάνους.

Η Ευρυδίκη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, Στούντιο 4 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην γνωριμία αλλά και στο ξεκίνημα της σχέσης της με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δήλωσε:«Τον Γιώργο τον γνώρισα στην Κύπρο όταν ήταν στρατιώτης ενώ εγώ έκανα έναν χρόνο μουσικά μαθήματα για να πάω στο Παρίσι. Τα φτιάξαμε πριν φύγω για τις σπουδές μου. Εκείνος πήγε στην Αμερική, εγώ πήγα στο Παρίσι και τον πρώτο χρόνο είχαμε σχέση δια αλληλογραφίας. Γράφαμε κάθε μέρα. Έγραφα τα πάντα και μου λείπουν εκείνα τα χρόνια που γράφαμε».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε:«Θυμάμαι πως τους γονείς μου τους έπαιρνα τηλέφωνο μια φορά την εβδομάδα. Τώρα με τα κινητά, τα viber και όλα αυτά… Κρατήσαμε λοιπόν τη σχέση με τον Γιώργο δια αλληλογραφίας! Φύγαμε τον Σεπτέμβριο, τα Χριστούγεννα βρεθήκαμε στην Κύπρο, όπου μέσα σε τρεις μήνες είχα πάρει δέκα κιλά και η πρώτη του ατάκα ήταν «πως έγινε έτσι»! Αυτό, μετά επιστρέψαμε στα κανονικά μας».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved