Media

Δικηγόρος Βαρβάρας για Αδαμαντίδη: «Αυτά που λέει είναι εναντίον του» (video)

Gossip-tv Team

Ο δικηγόρος Λύτρας μετέφερε δημόσια την απάντηση της Βαρβάρας Κίρκη μετά την συνέντευξη του τραγουδιστή.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης παραχώρησε συνέντευξη στον κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, στην οποία έδωσε την δική του απάντηση στην κατηγορία για ξυλοδαρμό από την Βαρβάρα Κίρκη. Λίγες ώρες αργότερα ο δικηγόρος της πρώην συντρόφου του μίλησε στο T-Live παραθέτοντας την πλευρά της εντολέα του.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Λύτρας δήλωσε:«Εάν υπάρχει κάποια ερωτική αντιζηλία, καμία γυναίκα δεν πάει να κάνει μία τέτοια καταγγελία, δηλαδή ότι ο σύντροφός της την χτύπησε ή τη χτυπάει. Όπως, επίσης, δε θα μπορούσε αυτή η καταγγελία να είναι ψεύτικη διότι υπάρχει γνωμάτευση από το νοσοκομείο που επισκέφθηκε και υπάρχει και η γνωμάτευση από την ιατροδικαστική υπηρεσία που αναφέρει για συγκεκριμένα χτυπήματα. Επίσης, το βίντεο που έχει δημοσιευτεί, φαίνεται ξεκάθαρα ότι τη χτυπάει.

Άρα λοιπόν αυτά που λέει, είναι εναντίον του. Τα στοιχεία μιλάνε από μόνα τους. Δε νομίζω άνθρωπος που έχει παρακολουθήσει το θέμα να μην έχει καταλάβει τι έχει συμβεί. Και επειδή με κατηγόρησε ο συνάδελφός μου ότι δήθεν από εμένα διέρρευσε, εγώ το βίντεο δεν το έχω ακόμα στην κατοχή μου».

Και πρόσθεσε για το βίντεο που δείχνει τον ξυλοδαρμό:«Το βίντεο είναι 50 δευτερόλεπτα που φαίνεται ξεκάθαρα ο κ. Αδαμαντίδης. Αυτό το βίντεο το πήρε η αστυνομία από το σημείο που έκανε η Βαρβάρα Κίρκη την καταγγελία ότι τη χτύπησε. Και το έστειλε στην εισαγγελία. Το βίντεο συνοδεύεται και από κάποιο έγγραφο της αστυνομίας».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved