Media

Αποκαλυπτική η Δανάη Μιχαλάκη: «Με τον Γιώργο είμαι 100% ο εαυτός μου. Περνάμε υπέροχα»

Gossip-tv Team

Η Δανάη Μιχαλάκη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τον ρόλο της στις "Άγριες Μέλισσες", αλλά και για την προσωπική της ζωή, μιας και με τον Γιώργο Παπαγεωργίου είναι απόλυτα ερωτευμένη. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει μοναδικά μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει και ιδίως εκείνον της Δρόσως, από τις "Άγριες Μέλισσες".

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "DOT" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική για όλους και για όλα. Η Δανάη Μιχαλάκη μίλησε για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός και να κυνηγήσει το όνειρό της, αλλά και το πως ξεκίνησε ο ρόλος της στις "Άγριες Μέλισσες". Η ίδια υπήρξε παράλληλα και άκρως αποκαλυπτική για την προσωπική της ζωή, αλλά και τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου, με τον οποίο και ζει τον απόλυτο έρωτα.

Η Δανάη Μιχαλάκη είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη σκηνή που γύρισα στις Άγριες Μέλισσες. Ήταν στην Κωπαϊδα, μέσα στη ζέστη, είχα λίγο άγχος και δεν με άφησα να αγχωθώ πολύ. Τα γυρίσματα στην Τρούμπα ήταν τα αγαπημένα μου. Υπήρχαν στιγμές που έλεγα “κοίτα να δεις, αυτό έχει φτιαχτεί για το ρόλο που κάνω εγώ”. Υπήρχαν στιγμές που μου φαινόταν πολύ καλό για να είναι αληθινό»

«Μου λείπει να κάνω βλακείες στον δρόμο, τώρα που με αναγνωρίζουν. Έκανα πολλές βλακείες σε αγνώστους. Έχω καταγωγή από Αγγλία και το καλοκαίρι το έπαιζα τουρίστρια. Είχα μια τελείως άλλη καθημερινότητα. Μου δίνει χαρά που κάνω αυτό που αγαπάω, είμαι τυχερή που μπορώ να βιοποριστώ από αυτό που πάντα ήθελα και με γεμίζει. Παραείναι όπως το ονειρευόμουν!»

«Είμαι αυστηρή με τον Γιώργο στη δουλειά. Θα του πω τη γνώμη μου με αγάπη πάντα. Δεν θα του πω ότι ήταν ωραίο ενώ δεν ήταν. Ο Γιώργος ενοχλείται με την αναβλητικότητά μου. Εκείνος δεν έχει καλή σχέση με τον χρόνο. Περνάμε πολύ ωραία μαζί! Αν υπήρχαν κάμερες στο σπίτι νομίζω θα μας είχαν πάει στο Δαφνί. Δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον που δεν περνάμε καλά, δεν γελάμε. Με τον Γιώργο είμαι 100% ο εαυτός μου»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved