Media

Αντωνά: Η απάντηση για το «παγωμένο βλέμμα» στον τελικό του Survivor: «Ήταν η στενοχώρια, η κούραση»

Gossip-tv Team

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης παραχώρησαν τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησαν για τον τελικό του Survivor, αλλά και για το γεγονός ότι ο παίκτης δεν κατάφερε να κατακτήσει την νίκη. 

Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Στάθης Σχίζας κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό του Survivor, με τον δεύτερο να καταφέρνει να κερδίζει το ριάλιτι.

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή "Όλα Γκουντ" και υπήρξαν άκρως αποκαλυπτικοί σχετικά με όλους και με όλα. Μάλιστα, το ζευγάρι αποκάλυψε το πότε θα παντρευτούν, ενώ παράλληλα η Μαρία Αντωνά απάντησε και για το βλέμμα της στον τελικό του Survivor, όταν ανακοινώθηκε ότι ο μεγάλος νικητής είναι ο Στάθης Σχίζας.

Η Μαρία Αντωνά είπε χαρακτηριστικά: «Πιο πολύ η παγωμάρα σε αυτό το περιβόητο βλέμμα είναι η στεναχώρια και η κούραση. Είμαι από τις έξι το πρωί στη δουλειά, θέλω να πω, καθημερινά και στον τελικό είχα πάει σερί από τη δουλειά. Είχα πάνω μου την κούραση του αιώνα, την ψυχολογική και όλων αυτών των πραγμάτων. Υπήρχε και ένα παρασκήνιο το οποίο τώρα θα το πω. Καθώς ήμουν στην κερκίδα και ανακοινώνεται το αποτέλεσμα, υπήρχε ένας πολύ συγκεκριμένος άνθρωπος πίσω χωρίς να θέλω να τον κατανομάσω – προφανώς αντιλαμβάνεστε ποιος μπορεί να είναι – ο οποίος έλεγε «σταυρώστε τον» και με τελίτσες μια πολύ άσχημη βρισιά. «Σταυρώστε τον, σταυρώστε τον». Δηλαδή… Τι να πω, τι να λέμε τώρα».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved