Άρης Σοϊλέδης: Η απάντηση για το πλάνο της Αντωνά στον τελικό του Survivor που έγινε viral
Media

Άρης Σοϊλέδης: Η απάντηση για το πλάνο της Αντωνά στον τελικό του Survivor που έγινε viral

 Ο Άρης Σοϊλέδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, love it και μίλησε μεταξύ άλλων για το πλάνο της αγαπημένης του, Μαρία Αντωνά στον τελικό του survivor που έγινε viral αλλά και απάντησε στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που δεν βρέθηκαν μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης.  

Ο Άρης Σοϊλέδης είπε χαρακτηριστικά: «Όταν ο άνθρωπός σου, ο οποίος σου λείπει έξι μήνες έχει φτάσει στον τελικό σε ένα παιχνίδι μέσα στο οποίο έχει περάσει όσα έχει περάσει, έχει δεχθεί όλα αυτά που έχει δεχθεί και ακούς πως δεν είναι ο νικητής, τι περιμένεις;

Αν η Μαρία χοροπηδούσε και γελούσε δεν θα σχολιαζόταν χειρότερα; Είχε μια πολύ φυσιολογική αντίδραση και επειδή γνωρίζω πολύ καλά την Μαρία – όσο κανένας άλλος – καταλαβαίνω ότι αυτό το ύφος, το βλέμμα της δεν είναι κακία, δεν είναι θυμός. Έψαχνε να βρει εμένα να δει πώς θα αντιδράσω. Σε καμιά περίπτωση η Μαρία δεν κοιτούσε έτσι τον Στάθη ή την Αλεξάνδρα. Ως ζευγάρι βλέπουμε πάντα το καλό. Ποτέ δεν έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που βλέπουν το κακό. Χαιρόμαστε με τη χαρά του άλλου».

Για τις δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου ότι κάλεσε το ζευγάρι να βγουν μετά τον τελικό και εκείνοι δεν τους ακολούθησαν, είπε ότι λόγω της κούρασης του ήθελε να ξεκουραστεί να περάσει χρόνο με την Μαρία Αντωνά, και έτσι μετά τον τελικό γύρισαν στο σπίτι τους!

Δείτε όλα όσα είπε ο Άρης και δείτε τα σχόλια που είχαν γράψει για το πλάνο της Αντωνά στο twitter

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved