Media

X- Factor Τελικός: Ξετρελάθηκε ο Χρήστος Μάστορας: «Αγάπησα εμένα, μέσα από εσένα»

Gossip-tv Team

X- Factor Τελικός: Η Κατερίνα Λαζαρίδου κατάφερε να φτάσει στην τελική τριάδα του σόου, με την ίδια να πραγματοποιεί ακόμα μια συγκλονιστική εμφάνιση on stage. 

H Kατερίνα Λαζαρίδου, η Έλενα Παναγιωτίδου και ο Άγγελος Αχανιωτάκης αποτέλεσαν την τελική τριάδα του φετινού X Factor.

Σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει ο Ανδρέας Γεωργίου στην έναρξη του σημερινού τελικού του X Factor, οι τρεις παίκτες που θα καταφέρουν να περάσουν από την πρώτη ψηφοφορία θα είχαν την ευκαιρία να τραγουδήσουν και πάλι στη σκηνή και πιο συγκεκριμένα ένα τραγούδι, το οποίο και είχε στιγματίσει την πορεία τους στον μουσικό διαγωνισμό. Η Κατερίνα Λαζαρίδου επέλεξε να τραγουδήσει το "Αν το λες αγάπη αυτό", το οποίο και είχε ερμηνεύσει στην οντισιόν της. Μάλιστα, η ίδια είχε πει ότι ήταν μια συγκλονιστική στιγμή για εκείνη, μιας και τραγούδησε έπειτα και με τον μέντορά της, Χρήστο Μάστορα.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή της παρακάτω:

Μετά από την ερμηνεία της, ο Χρήστος Μάστορας δήλωσε συγκινημένος με την ερμηνεία της για ακόμα μια φορά ενώ δεν δίστασε να της πει: "Σε ευχαριστώ για όλα. Νιώθω ευγνώμων και κολακευμένος που είσαι θαυμάστριά μου. Με εσένα ένιωσα σαν να βρίσκω ένα κομμάτι του εαυτού μου. Αγάπησα εμένα μέσα από εσένα. Σε ευχαριστώ για όλα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που σε γνώρισα".

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved