Media

Σοφία Παυλίδου: «Πήγα στη δικαιοσύνη γιατί δεν θα λυνόταν η διαφορά μου στις εκπομπές…»

Gossip-tv Team

Η Σοφία Παυλίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Alpha Τώρα και με αφορμή την απόφαση της δικαιοσύνης για τον Δημήτρη Λιγνάδη, αναφέρθηκε στην καταγγελία που είχε κάνει εκείνη κατά του Μάνου Παπαγιάννη.

Αρχικά ανέφερε η Σοφία Παυλίδου: «Μπορεί η κοινωνία, όταν έκανα εγώ την καταγγελία μου, να μην ήταν έτοιμη και να μην άρχισαν από τότε να μιλάνε τα θύματα, όμως, σημασία έχει ότι έγινε αυτό. Ότι σε κάποια στιγμή τα θύματα πήραν την απόφαση και μίλησαν και ότι απευθύνθηκαν στη δικαιοσύνη. Πράγμα που εγώ έκανα από την πρώτη στιγμή.»!

Και πρόσθεσε: «Δεν θα λυνόταν η διαφορά μου στην τηλεόραση και στις εκπομπές. Απευθύνθηκα εκεί είτε ετεροχρονισμένα είτε τη στιγμή που το έκανα εγώ, σημασία έχει ότι οι υποθέσεις πάνε στη δικαιοσύνη και βλέπουμε τώρα τη δικαίωση των θυμάτων».

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν μου προκάλεσε σοκ η απόφαση του δικαστηρίου για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Τα θύματα για να πάρουν την απόφαση να μιλήσουν, δεν είχαν στόχο να προκαλέσουν τη δημοσιότητα, όπως είπαν κάποιοι, γιατί ούτε ξέρουμε τις ταυτότητες των θυμάτων. Σίγουρα κάτι θα έβγαινε από όλο αυτό και χαίρομαι πολύ που δικαιώθηκαν, έστω τα δύο από τα τέσσερα. Είναι δύσκολο να κάνεις καταγγελία γι’ αυτό και είπαμε ο καθένας όποτε είναι έτοιμος. Σημασία έχει σε κάποια στιγμή να έρχεται αυτή η ώρα που γίνεται η καταγγελία, ώστε να σταματάει η δράση του δράστη».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved