Media

«Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον»: Αυλαία για την εκπομπή- Τα συγκινητικά λόγια της Μιχελιδάκη!

Gossip-tv Team

«Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον»: Την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 η εκπομπή του OPEN έριξε αυλαία για την φετινή σεζόν και η αλήθεια είναι ότι οι συντελεστές βρίσκονταν σε κλίμα συγκίνησης. 

Η παρουσιάστρια και οι υπόλοιποι συντελεστές ανανέωσαν το ραντεβού για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη και αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές.

Η εκπομπή έχει ξεκινήσει εδώ και λίγους μήνες και η αλήθεια είναι ότι έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, μιας και ασχολείται με θέματα της επικαιρότητας και αναλύει με ιδιαίτερο τρόπο όλες τις τρέχοντες εξελίξεις. Η Μάριον Μιχελιδάκη με όλη την ομάδα της αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και ανανέωσαν το τηλεοπτικό ραντεβού για τον Σεπτέμβρη.

H Μάριον Μιχελιδάκη είπε στο κοινό: «Να σας πούμε ραντεβού τον Σεπτέμβρη. Να είμαστε καλά, να περάσουμε όμορφα, να γεμίσουμε μπαταρίες μας και να χαρείτε τις ομορφιές της χώρας μας ή όπου αλλού αγαπάτε να πάτε. Θα κατευθυνθώ ανάμεσα στους αγαπημένους συναδέλφους και με αυτό εδώ το πλάνο αγαπημένης παρέας, που σας κρατήσαμε παρέα αυτούς τους τελευταίους μήνες που βρεθήκαμε εδώ.

Δίνουμε ραντεβού ξανά για Σεπτέμβρη και θα τι ώρα θα είμαστε εδώ; Ξανά στις 14.00. Να είστε καλά, ραντεβού τον Σεπτέμβρη. Πολλά φιλιά και καλό καλοκαίρι»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved