Media

Σκιαδαρέσης: «Έχω συγχωρήσει σκληρές συμπεριφορές, λόγω ταλέντου. Δεν συμφωνώ με αυτό όμως»

Gossip-tv Team

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το ελληνικό #MeToo και τις κακοποιητικές συμπεριφορές που υπάρχουν στον χώρο του θεάτρου. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που το κοινό έχει λατρέψει ανά τα χρόνια, μιας και έχει σημειώσει πολυάριθμες επιτυχίες, τόσο σε θέατρο όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το κίνημα του ελληνικού #MeToo, τις καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως εδώ και πολύ καιρό. Ο ηθοποιός εξέφρασε αναλυτικά την άποψή του επί του θέματος και τόνισε πως και εκείνος στο παρελθόν είχε δεχτεί σκληρές συμπεριφορές, αλλά δεν είχε δώσει περισσότερη σημασία, λόγω του ταλέντου εκείνων των ανθρώπων.

«Υπάρχουν όρια. Έχω δει σκληρές συμπεριφορές που τις έχω συγχωρήσει λόγω μεγάλου ταλέντου, λόγω μεγάλης καλλιτεχνικής οντότητας. Αλλά υπάρχουν όρια, πάντα. Δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με αυτό, αλλά δεν περνάνε τα όρια του ποινικά κολάσιμου. Οκ, είναι μια κακή συμπεριφορά, κατακριτέα, δεν μου αρέσει.

Το λέω, το στηλιτεύω όπου μπορώ, αλλά από εκεί και πέρα ο καλλιτέχνης είναι κάτι άλλο και του βγάζω το καπέλο. Αρκεί να μην περνάει τα όρια, να μην τραυματίζει άλλους ανθρώπους στην ουσία. Στιγμιαία όλοι πληγωνόμαστε από κάτι...

Εμείς στα χρόνια μας έτσι μεγαλώσαμε, ότι έτσι είναι το θέατρο. Όπου έβλεπα σκοτάδι, μαυρίλα και ότι εδώ θα βασανιστούμε, έφευγα. Ποτέ δεν μου άρεσε να μου μιλάνε άσχημα».

Δείτε το σχετικό βίντεο με τα όσα ανέφερε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved