Media

Σκιαδαρέσης: «Μεγάλωσα χωρίς τον πατέρα μου, αλλά δεν μου έλειψε. Έχω κόψει τις επαφές μαζί του...»

Gossip-tv Team

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τον πατέρα του, με τον οποίο, μέχρι και που έφυγε από την ζωή, δεν είχαν καμία απολύτως σχέση. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, τον οποίο και το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει ιδιαίτερα, μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει ανά διαστήματα σε θέατρο, κινηματογράφο, αλλά και τηλεόραση.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Στούντιο 4" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου, σε μια σπάνια εξομολόγηση εκ βαθέων. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε εκτενώς στο γεγονός ότι μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα του, αλλά ποτέ δεν του έλειψε αυτή η πατρική φιγούρα, μιας και μετά από ένα σημείο, δεν είχαν καμία απολύτως σχέση.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ανέφερε χατακτηριστικά: «Δεν μου έλειψε ποτέ ο πατέρας μου γιατί ήταν πολύ ισχυρή η παρουσία της μητέρας μου. Δεν είχα και καλές σχέσεις με τον πατέρα μου, τις κόψαμε και τελείως κάποια στιγμή. Κάποια στιγμή δεν ήθελα πια, γιατί με ταλαιπωρούσε ψυχικά όταν τον έβλεπα, δεν μου ήταν ευχάριστο. Ήταν μια μόνιμη γκρίνια, ένα μόνιμο παράπονο απέναντι στη μάνα μου, προσπαθούσε να βγει αυτός ο καλός, το οποίο με κούραζε εμένα, δεν ήθελα να το αντιμετωπίζω άλλο»

«Δεν τον ενδιέφερα κιόλας επί της ουσίας. Δηλαδή, με ξαναθυμήθηκε πριν πεθάνει. Δεν ήταν ότι καιγόταν να με δει, δεν έκανε και καμία προσπάθεια και γι’ αυτό του είπα ασ’ το, μην το παιδεύεις. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι με πληγώνει βαθιά, για να συγχωρήσω κάτι»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved