@j.touni Μα για ποιές λέει? 😂😂🙋🏼‍♀️ #fy #fyp #greece #tiktokgreece #jtouni #touni #viral ♬ original sound - athena
Media

Ιωάννα Τούνη: Τρολάρει την εξέλιξη της σχέσης της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - Επικό βίντεο

Gossip-tv Team

Το πιο όμορφο και διαφορετικό καλοκαίρι της ζωής τους περνούν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αφού σε λίγους μήνες περιμένουν την έλευση του πρώτου τους μωρού.

Το ζευγάρι ετοιμάζεται να υποδεχτεί το μωρό του με την Ιωάννα να ζει μια εμπειρία μοναδική και τον Δημήτρη να προετοιμάζεται διαβάζοντας βιβλία σχετικά με την πατρότητα.

Οι δυο τους βρέθηκαν για λίγο στην Κρήτη, ώστε να περάσουν χαλαρές και ξέγνοιαστες στιγμές, με την γνωστή influencer να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορα στιγμιότυπα από το ξενοδοχείο αλλά και από τις… λιγούρες της.

Αυτή τη φορά, όμως η Ιωάννα Τούνη έκανε την διαφορά και τρόλαρε τον εαυτό της και την σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο που σχολιάζει την εγκυμοσύνη της, η οποία ήρθε ένα χρόνο μετά την αρχή της σχέση της με τον παρουσιαστή.

«Άτομα που ερωτεύονται κάποιον μόλις τον δουν και κάνουν παιδί μαζί του στον πρώτο χρόνο» έγραφε πάνω στο βίντεο στο οποίο έκανε έναν μορφασμό αποδοκιμασίας η Ιωάννα Τούνη ενώ στη λεζάντα με χιούμορ συμπλήρωσε, «Μα για ποιες λέει;»

Δείτε το παραπάνω απόσπασμα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved