Media

Ζαμπέτογλου – Αναγνωστόπουλος: Ο λόγος που δεν εμφανίστηκαν ποτέ στην εκπομπή «Στην υγειά μας»

Gossip-tv Team

Πρεμιέρα με καλεσμένο τον Σπύρο Παπαδόπουλο έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας (29-08) η εκπομπή Στούντιο 4.

Ανάμεσα σε άλλα ο Σπύρος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην εκπομπή «Στην υγειά μας» που για χρόνια παρουσίαζε με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου να αποκαλύπτουν τον λόγο που ποτέ, αν και πολλές φορές είχαν προσκληθεί, δεν εμφανίστηκαν στην εκπομπή με παρουσιαστή τον ίδιο.

«Δεν τραγουδάμε, εγώ δεν χορεύω καθόλου. Λέω τώρα θα πάμε, θα είμαστε σε μια γωνία, θα πίνουμε όλη τη μέρα, δε θα κάνουμε τίποτα και θα φύγουμε και ντίρλα μετά από δέκα ώρες γύρισμα», αποκάλυψε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ενώ η Νάνσυ εξήγησε:

«Αυτό ήταν το άγχος του Θανάση. Το δικό μου άγχος ήταν άλλο. Επειδή εγώ χορεύω, το δικό μου άγχος ήταν μην ενθουσιαστώ».

Ανανεωμένο, ακόμη πιο πλούσιο σε θεματολογία, το «Στούντιο 4», το πιο ξεχωριστό μαγκαζίνο της ελληνικής τηλεόρασης, θα μας κρατά συντροφιά καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 16:00 ως τις 19:00, αυτή τη χρονιά διευρυμένο κατά μία ώρα.

Χαλαρές συζητήσεις, όμορφη παρέα, ενημέρωση για θέματα που μας απασχολούν, άνθρωποι που αξίζει να γνωρίσουμε, προτάσεις για μικρές απολαύσεις της καθημερινότητας, πρόσωπα που ξεχωρίζουν για την προσφορά τους, νέες τάσεις, πολιτισμός, κουβέντες που μας εμπνέουν, θετική ματιά απέναντι στη ζωή και στους ανθρώπους συνθέτουν και φέτος το περιεχόμενο της εκπομπής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved