Media

Φιλιππίδης: Η αποκάλυψη για όσα έζησε το καλοκαίρι και η αναζήτηση νέου σπιτιού στην Αθήνα!

Gossip-tv Team

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το πως εξελίσσεται η υπόθεση του εντολέα του. 

Μετά την τελευταία κατάθεση της καταγγέλουσας, η οποία είχε να κάνει με ένα μήνυμα που της είχε στείλει ο Πέτρος Φιλιππίδης στο κινητό της, τα πράγματα έχουν πάρει άλλη τροπή.

Ένας από τους καλεσμένους της Σίσσυ Χρηστίδου στην πρεμιέρα της εκπομπής της "Χαμογέλα και Πάλι" ήταν ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος και εκπροσωπεί τον Πέτρο Φιλιππίδη στο δικαστήριο για τις υποθέσεις βιασμού και απόπειρας βιασμού, για τις οποίες κατηγορείται. Ο συνήγορος του ηθοποιού, μεταξύ πολλών αναφέρθηκε και στην υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά και στο πως πέρασε το καλοκαίρι του. Όσον αφορά την κατοικία του στην Αθήνα, αποκάλυψε ότι ψάχνει κάποιο άλλο σπίτι, μιας και ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, όπου διέμενε, του ζήτησε να εγκαταλείψει το σπίτι στο Ψυχικό.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Eίναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο η υγεία αλλά έχει πάρει μεγάλο έκταση αυτό. Το πρόβλημα υγείας του είναι πολύ επιθετικός σακχαρώδης διαβήτης. Όσοι συνάνθρωποί μας έχουν αυτό το πρόβλημα μπορούν να καταλάβουν πώς είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης. Όπως έχω ξαναπεί, ο πατέρας του πέθανε από την ίδια αιτιολογία... Το καλοκαίρι το πέρασε στο σπίτι του και για λίγες ημέρες πήγε στο πατρικό του, σε ένα χωριό έξω από τα Γιάννενα. Κάθισε εκεί, είδε τους συντοπίτες του, τους συγχωριανούς τους και παλιούς φίλους, και έπειτα γύρισε στο σπίτι του».

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα ειπώθηκαν παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved