Ξανά στα δικαστήρια ο Πέτρος Φιλιππίδης! Συνεχίζεται η δίκη με την κατάθεση μάρτυρα-κλειδί!
Showbiz

Ξανά στα δικαστήρια ο Πέτρος Φιλιππίδης! Συνεχίζεται η δίκη με την κατάθεση μάρτυρα-κλειδί!

Ξεκινά σήμερα ξανά η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας μετά το τέλος των θερινών διακοπών των δικαστηρίων. 

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος δικάζεται για δύο απόπειρες βιασμού και έναν βιασμό σε βάρος τριών γυναικών ηθοποιών βρίσκεται εκτός φυλακής από τον περασμένο Ιούλιο με απόφαση του δικαστηρίου αλλά σήμερα θα βρεθεί ενώπιον των δικαστών για να συνεχιστεί η κατάθεση μάρτυρα που έχει φιλικές σχέσεις με την τρίτη γυναίκα η οποία τον είχε καταγγείλει για απόπειρα βιασμού μέσα στο αυτοκίνητό του το 2014.

Η συγκεκριμένη μάρτυρας στο πρώτο μέρος της κατάθεσής της που είχε διακοπεί, υποστήριξε ότι είχε δει την καταγγέλλουσα αμέσως μετά τη σεξουαλική επίθεση εις βάρος της και όπως χαρακτηριστικά είπε της είχε δώσει την εντύπωση πως «είχε ζήσει το χειρότερο εφιάλτη της ζωής της».

Η ίδια μάρτυρας αναμένεται σήμερα να τεθεί στη διάθεση των συνηγόρων υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη Κικής Μπακιρτζίδου και Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

Αν ολοκληρωθεί η κατάθεση της συγκεκριμένης μάρτυρα, σειρά έχει η κατάθεση του πατέρα της δεύτερης γυναίκας που είχε καταγγείλει τον ηθοποιό για απόπειρα βιασμού στα καμαρίνια θεάτρου. Στη συνέχεια, αναμένεται να καταθέσει φίλη της ίδιας καταγγέλλουσας ενώ στις επόμενες ακροαματικές διαδικασίες πρόκειται να καταθέσουν ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας και η Ελπίδα Νίνου, σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved