Media

Trannos: Ο manager του ξεκαθαρίζει για την κατάσταση της υγείας του: «Είναι καλά, θα πάρει εξιτήριο»

Gossip-tv Team

Από το βράδυ της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου, έγινε γνωστό ότι ο τράπερ Trannos ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και σήμερα το πρωί ο μάνατζέρ του, παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και ξεκαθάρισε τα πάντα για την υγεία του τράπερ. 

Ο γνωστός τράπερ ήταν στο αυτοκίνητό του με τέσσερις φίλους του και πλέον είναι πολύ καλά στην υγεία του, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα θα πάρει εξιτήριο.

Το πρωί του Σαββάτου, 3 Σεπτεμβρίου, ο μάνατζερ του γνωστού τράπερ, παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου "Χαμογέλα και Πάλι" και έδωσε όλες τις νεότερες πληροφορίες για την υγεία του τράπερ, λέγοντας ότι όντως νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, έχει πλέον μόνο τραύματα στα πλευρά και ότι σήμερα μέχρι το απόγευμα θα έχει πάρει εξιτήριο. Ο ίδιος βέβαια τόνισε ότι όλες οι εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο ήταν από ένα τροχαίο που συνέβη στη Βούλα, ενώ όλα συνέβησαν στον Άγιο Στέφανο.

Ο μάνατζερ του τράπερ είπε χαρακτηριστικά:«Ο Trannos είναι καλά τώρα. Το απόγευμα θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Λίγο έχει χτυπήσει τα πλευρά του, από τη ζώνη που φορούσε. Ήταν συνοδηγός. Τα πλάνα που έχουν βγάλει στο ίντερνετ από τροχαίο στη Βούλα δεν ισχύουν. Το τροχαίο έγινε κοντά στον Άγιο Στέφανο».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved