Media

Josephine: «Θα ήθελα πολύ να πάω στην Eurovision. Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση μέχρι στιγμής»

Gossip-tv Team

Η Josephine παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την προσωπική της ζωή, αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια. 

Η διάσημη τραγουδίστρια πραγματοποίησε εχθές την πρεμιέρα της μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη και τον FY σε γνωστό νυχτερινό κέντρο των νοτίων προαστίων.

Η κάμερα της εκπομπής "Χαμογέλα και Πάλι" βρέθηκε στα παρασκήνια του σχήματος και τοσο ο Πέτρος Ιακωβίδης, όσο και η Josephine και ο FY μίλησαν για αυτήν την συνεργασία, ενώ ρωτήθηκαν και για διάφορα πράγματα. Ο Πέτρος Ιακωβίδης παραδέχτηκε ότι όλα όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς για την προσωπική του ζωή, αλλά και για τις σχέσεις που για καιρό του είχαν χρεώσει. Η Joisephine, με την σειρά της, αποκάλυψε ότι είναι πολύ καλά αυτήν την περίοδο και έχει αφιερωθεί στη δουλειά της.

Η τραγουδιστρια είπε χαρακτηριστικά: "Στην ζωή μου είμαι πάρα πολύ καλά. Στα προσωπικά μου δεν έχω κάτι αυτήν την περίοδο και έχω αφιερωθεί στη δουλειά μου, μιας και το καλοκαίρι έκανα πάνω από 34 συναυλίες. Στα άμεσα σχέδιά μου, αυτό που θα ήθελα να κάνω πάρα πολύ είναι να πάω στην Eurovision και να πορσπαθήσω για το καλύτερο"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved