Media

Super Κατερίνα: Ανατρεπτική έναρξη! Η Καινούργιου αποκάλυψε on air το φλέρτ με τον Κωνσταντινίδη

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε για δεύτερη χρονιά μέσα από την συχνότητα του Alpha, μαζί με την παρέα της και την εκπομπή, Super Κατερίνα.

Μαζί της είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με την έμπειρη ματιά του και φυσικά το χιούμορ του καθώς και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με πλούσιο ρεπορτάζ, επικαιρότητα, σχόλια, αποκαλύψεις, αποκλειστικότητες, gossip, καλεσμένους, αλλά και ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που έχουν να μας μάθουν πολλά μέσα από τις ιστορίες τους.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα συνεχίσει να ενισχύει και φέτος την εκπομπή, όχι μόνο με το καυστικό του σχόλιο, αλλά και με μια δική του ενότητα που θα μιλήσει στις καρδιές των τηλεθεατών.

Η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε με ένα υπέροχο λευκό φόρεμα και καλημέρισε τους τηλεθεατές. Η ίδια δεν έκρυψε την συγκίνησή της και δήλωσε:«Καλημέρα αγαπημένοι μου τηλεθεατές! Σαν να μην πέρασε μια μέρα! Έχουμε πάρα πολύ καλή διάθεση. Χαίρομαι πολύ που σας ξανασυναντώ, εύχομαι να είχατε ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι. Ακόμη κι αν δεν είχατε, φιλοδοξώ να φτιάξουν όλα! Σήμερα το πρωί ξύπνησα και βλέπω τον καιρό στην Αττική λίγο θλιμμένο, λέω δεν πειράζει εμείς θα σας φτιάξουμε τη διάθεση, όσο θλιμμένοι κι αν είστε. Φέτος είμαι πάρα πολύ τυχερή και είναι μεγάλη μου η τιμή ότι οι συνεργάτες μου είναι πιο έμπειροι από μένα. Είναι εδώ για να στηρίξουν εμένα και την εκπομπή».

Στη συνέχεια υποδέχτηκε τους συνεργάτες της, παλιούς και νέους. Ωστόσο, μία αποκάλυψη έφερε μία μικρή αμηχανία στο πλατό. Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε on air πως ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πριν μερικά χρόνια την φλέρταρε.

Ο ίδιος φανερά αμήχανος προσπάθησε να «σώσει» την κατάσταση.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved